Qóba Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wiertara, w Anglii każdy użytkownik moto musi przez jakiś czas jeździc z taką plakietką :icon_evil: Wątpie żeby ktoś kręcił ósemki na Mito :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przecinak90 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 co racja to racja stoi ona tam bardzoooo dlugo ale przez to myslicice ze wiele osob ja ogladalo i nikt nie kupil? niedawno mito na allegro bylo z 25moto a teraz strasznie zmalalo do 10 i jak narazie nie ma z czego wybierac..;/ zna ktos jeszcze jakies inne zrodlo do szukania moto oprocz otomoto i allegro? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wiertara, w Anglii każdy użytkownik moto musi przez jakiś czas jeździc z taką plakietką :P Wątpie żeby ktoś kręcił ósemki na Mito :P Tego to nie wiedziałem... :icon_razz: W sumie czemu mito ma sie nie nadawać do ósemek?! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A jakoś tak średnio się nadaje :icon_razz:2T no i ten wieeeeeeeelki promień skrętu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Po pierwsze, jak czytam niektóre posty to aż mi się nie dobrze robi. Zacznijmy od olorol. Po cholere zaśmiecasz temat??Idź do roboty, haruj całe wakacje, może i nie jedne i też będziesz miał. A nie siedzisz w domu i myślisz że za darmo dostaniesz. W naszych czasach za darmo to już nawet bić nie chcą. Co do samego tematu.Aprillia RS 125 - rocznik '07 poprostu wygląda nieziemsko, przynajmniej jak na mój gust. Jeżeli byłoby mnie stać to pewnie bym sobie taką kupił. Włoch jak to włoch, jak dobrze serwisujesz to nie robi raczej nie spodzianek. Cagiva Mito (EVO ??) - tu nie wiem o który rocznik konkretnie Ci chodzi, bo nowych EVO chyba nie ma (nie wiem do końca, moge się mylić). Sam mam Cagive i spokojnie moge powiedzieć że to bardzo dobry sprzęt. Tylko znowu, jak to włoch, trzeba go serwisować dobrze. Takto większych problemów nie ma (ja musiałem pchać swoją pare razy bo się wacha skończyła xD, tak dobrze się lata że się zapominam czasem). Także napisz jeszcze ile chcesz kasy na to przeznaczyć, plus czy masz kask i reszte wyposażenia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Po pierwsze, jak czytam niektóre posty to aż mi się nie dobrze robi. Zacznijmy od olorol. Po cholere zaśmiecasz temat??Idź do roboty, haruj całe wakacje, może i nie jedne i też będziesz miał. A nie siedzisz w domu i myślisz że za darmo dostaniesz. W naszych czasach za darmo to już nawet bić nie chcą. Myśle, że za taki tekst do mnie na real moglibyśmy sprawdzić te ostatnie zdanie. Myśle, że przekonałbyś się, że czasami za darmo też można dostać :banghead: Jak nie pasi to nie czytaj, jakoś autor tematu nic do tego nie ma, więc.. SHUT UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 olorol w tym momencie pokazałeś swój poziom. Nie będe się z Tobą kłócił bo nie o to mi chodzi, ale takie głupie teksty to zostaw dla siebie. A i przecinak90, co do stuningowania na 160 to to nie jest prawda, tak jakbyś miał wszystko normalnie i by Ci się coś zepsuło to i tak te części musisz wymienić. Tylko że po tuningu najlepiej na takie jak były (zresztą często bardziej opłaca się wymienić na części tuningowe niż na orginalne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 co do tej mito to stoi juz na allegro baardzo długo... Pozatym czy nikogo nie zaciekawił znaczek L na owiewce? Mnie się wydaje źe to jest sprowadzony sprzęt po nauce jazdy. Ale moge się mylić...siema z tego co wiem to muszą owszem ale z plakietką pod rejstracją więc to jest pwenie po nauce z jakiejś szkółki ale niejestem pewny co do tego.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi