mwichan Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Witam :-) Jest problem, otóż w moim rollerku osiągi spadły z niecałych 60 km/h do niecałych 45 km/h. Podejrzewam napęd-nie wiem kiedy był wymieniany, a po za tym grzeje się troszkę. Teraz nasuwa się problem, bo nie wiem jaki rozmiar i jaka waga rolek będzie pasowała do mojego sprzęta. Pasek upatrzyłem już za 80 zł. Pozdro Edytowane 18 Czerwca 2007 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Primo: jakie masz teraz rolki? Do tej pory przysp. i v-max Ci odpowiadał?Musisz sprawdzic jaki rozmiar, pewnie 17x12 :P Jaki pasek wziąłęś? Ja miałem Hebo Kevlar i było gites :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Tak więc właśnie nie wiem jakie mam rolki. Vmax i przyśpieszenie mi odpowiadały w zupełności do jazdy po mieście. Pasek to RUNTECH, nie znam firmy więc mogę zmienić jeszcze przed zamówieniem. Ile sztuk i jaka masa będzie okey? Sory że tak pytam, ale co do tych spraw skuterowych to zielony jestem. Nie ma to jak zębatka :icon_mrgreen: Edytowane 18 Czerwca 2007 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Łeee, do tego paska ja nie mam przekonania.Bierz coś firmowego - Hebo, Malossi, Metrakit, Polini, Co do rolek - musisz na starych znalezc wagę i wymiar, ja u siebie miałem 4,7 g i był to tak zwany "złoty środek" dla mnie :icon_mrgreen:Qmpel ma w Runnerze 5,6 g i też jest dobrze :wink: Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Kurcze, nie mam dostępu do pneumatyka i myślałem że zamówię pojadę raz do jakiegoś mechanika żeby mi użyczył sprzętu i zrobię. A tu się robi problem :] Albo zamówię w ciemno tylko nie wiem jaki rozmiar, czy 17x12,15x12 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 czy 17x12,15x12Czy 16x13, 17x13,5 czy 19x15,5 :wink: Dzwoń jutro do mielocha lub hondy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) No zadzwonię. Dzięki za pomoc. Przypomniało mi się że mam drugi silnik. Rozbiorę go i będzie jasne :icon_mrgreen: Edytowane 18 Czerwca 2007 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi