robert11250 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 generalnie to bym chcial sie dowiedziec czy tarcza sprzeglowa od Yamahy xt600 bedzie pasowala do yamahy TT600 i czy rocznikowo to nie ma roznicy..bo mam tarcze do xt600 ale nie wiem czy oplaca sie ja kupywac i czy bedzie pasowala...prosze o pomoc..POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 albo powiedzcie co to moze byc...wrzucam bieg a motor stoi w miejscu..i tak na kazdym biegu...LINKA od sprzegla jest DOBRZE naciagnieta...Czy to moze tarcza do wymiany?? czy cos innego,...prosze pomozcie rozwiklac ten problem POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Moze jest za dobrze naciagnieta i sprzeglo jest stale rozlaczone ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 a może wałek zdawczy sie ukręcił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi