Looozik Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Siema! Mam zamiar kupić jakieś enduro 50ccm :biggrin: Jakie jest najlepsze :biggrin:? Głównie chodzi mi o przyspieszenie, wytrzymałość, niskie koszty eksploatacji...Na moto wydam trochę więcej niż 4 tys zł, sprowadzone z rocznikiem 2004 wzwyż... Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Najlepsze enduro 50ccm to HM Honda CRE 50 i Aprilia RX 50, ze wskazaniem na tego pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 piterq1991 ma racje honda hm i aprilia rx ale za ta kase nie wyrwiesz interesujacego cie rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looozik Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 hmm raczej i tak zdecydowałem ze Senda, chodzi mi tez tu o wygląd;], a to enduro ma być dla mnie do nauki na biegach, wiec nie potrzebuje jakiejs super wyczynówki. Jesli można to prosze o opinie o Sendzie... pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morooseck Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 mój kolega ma taką sende. Niby nie narzekał, ale jak mu walnął simering na wale to nie jezdził chyba pół roku, bo jak twierdził w polsce nie było cześci, a importer nowych moto wycofał sie z naszego rynku...Ale i tak jakoś załatwił w kraju tyle ze długo czekał.A za tą kase to ja kupiłbym coś starszego bo z tego rocznika co Ty chcesz w tej cenie to chyba trudno bedzie coś dobrego, no chyba ze masz kase na późniejsze naprawy. Ale rób jak chcesz. takie jest moje zdanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 za 4 tys zl nie wyrwiesz nic powyzej 2004 r , derbi senda to fajny pierdzipes i nic wiecej , jest nie za mocna , wiec do nauki odpowiednia , a z czescmi nie ma problemu jak wiesz gdzie szukac , a takie cos jak simering na wal to sie kupuje w sklepie z simeringami , tylko taki jak ma byci po problemie , pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Moja Senda jest z 2004 roku, wersja DRD, która od zwykłej różni się tarczami hamulcowymi, ma widelec Marzocchi o średnicy lagi 40mm, tylny amor gazowy Paioli, niklowany wydech, niebieskie felgi, elektroniczny licznik i fajniejszy wygląd. Kupiłem go 5 miechów temu, od gościa który sprowadza takie motory z Francji, dałem 3700zł ale moto nie miało licznika, przedniej lampy i błotnika przedniego. Generalnie nie mam z nim problemów, a moto nie ma lekkiego życia. Moge dac Ci namiar na tego gościa, pozdro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja stawiam na Honda CRE 50 fajny motorek i w miare dobry dostęp do części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) za 4 tys zl nie wyrwiesz nic powyzej 2004 r , derbi senda to fajny pierdzipes i nic wiecej , jest nie za mocna , wiec do nauki odpowiednia , a z czescmi nie ma problemu jak wiesz gdzie szukac , a takie cos jak simering na wal to sie kupuje w sklepie z simeringami , tylko taki jak ma byci po problemie , pozdroLooozik napisz do mnie pod koniec tygodnia, powinienem mieć DT 50 rok produkcji 200x i prawdopodobnie jeszcze jakieś SM .Po znajomości puszczę ci troszQ taniej. Edytowane 18 Czerwca 2007 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morooseck Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 a z czescmi nie ma problemu jak wiesz gdzie szukac , a takie cos jak simering na wal to sie kupuje w sklepie z simeringami , tylko taki jak ma byci po problemie ,pozdro A próbowałeś kiedyś kupić taki simering w zwykłym sklepie?? Bo ja tak i nigdzie nie mogłem dostać. Nawet w hurtowni, w której znajomy dzwonił po kraju... To tylko wydaje sie łatwe...no chyba że w sendzie masz rozmiar bardziej "dostepny":icon_twisted: Ja simering do dt dostałem dopiero w serwisie...a jak "wiesz gdzie szukać" to znajdz mi iglice do mojego moto... Jeśli to zrobisz to jesteś wielki!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 a jak "wiesz gdzie szukać" to znajdz mi iglice do mojego moto... Jeśli to zrobisz to jesteś wielki!!!:icon_eek:Jeśli masz DT 800 LC II to bedzie ciężko z iglicą. A jeśli masz DT 80 LC II to allegro się kłania. Iglica do gaźnika DELLORTO . Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAVKO Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Kup sobie suzuki ts 50 hustler.. Bardzo fajna 50 tka może i troche stara ale jara ;] POZDRoO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Kup sobie suzuki ts 50 hustler.. Bardzo fajna 50 tka może i troche stara ale jara ;] POZDRoONie odkopuj starych tematów !!! Autor w/w tematu już kupił sprzęt... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi