Staszek_s Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ...ale większość z nas automatycznie posługuje się tego samego typu stereotypami oceniając kierowców aut np. w kapeluszach czy starych wartburgach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Znam tą trasę,jezdzilem nią moto wielokrotnie, jest wąska, asfalt w nie najlepszej kondycji, sporo zakrętów, ot taka standardowa droga między wioskami. Wydaje mi się, że to brawura, nic więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 o kuwa math jezdziles wczoraj po lubinie chyba cie widzialem, albo kogos innego ,, kolo lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syllwek76 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Smutne - nie znam okoliczniości więc się nie wypowiadam-plotki chodzą rózne - parę godzin przed nim jechałem tą trasą może nawet widzieliśmy się na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 kacperextreme, mozliwe ze widziales mnie wszak Lubin to niewielka miescina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 znajmomy z pracy ok godz. 4 z sob. na niedz. znalazł tą Panienke siedzącą przy rowie , wyczołgała sie po pomoc na pobocze ... Motocyklista z Środy Śl. lub okolic ponoć , Ona z Lubina, motocykl : czerwone suzuki ("ścigacz") zapamiętałem z tego zlotu jedno suzi gsx 600, czerwone na blachach własnie DSR , koleś strzelał z kominów aż miło , w chopperze stojącym obok alarm co chwile przez niego wył... Mam to suzi na filmiku , mam nadzieje, ze to nie on ... Pozdro [*] Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 to niestety ten człowiek od czerwonego suzuki które kilka godz. przed wypadkiem nagrałem bo zajebiscie strzelał z kominów .. Niech mu ziemia lekką będzie [*] Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi