Super stunter piter Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 czy dt 125 z 95 roku jest na niklasilu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 frabrycznie tak , ale jest pytanie czy ktos tam nie wbil tuleji , najlepiej zapodaj fotke cylka od srodka to ocenimy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek79 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 W 95 nie ma nikasilu. Robiłem remont w swoim DTku z 96r. Wydłubałem oryginalny tłok i założyłem pierwszy szlif PROx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Też raczej jestem przekonania ze w DT 125 95r jest żeliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 żeliwo, nikasil byl dopiero w ostatnich modelach z nowej lini nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi