zlotyvt Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 dacie namiar na speca co zrobi rame do takiego moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) Szukaj firmy Motor Bros z Inowrocławia, ogólnei robią HD ale chyba poradzą sobie z metrycznym sprzętem... Na allegro.pl jest uzytkownik zwany chyba Dziku czy jakos tak i robi ramy do roznych sprzętow, głownie HD i oferuje swoja współprace przy innych projektach.Teraz nie widac go na allegro ale czasem oferuje na sprzedaz ramy samoróbki HD. Edytowane 16 Czerwca 2007 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Szukaj firmy Motor Bros z Inowrocławia, ogólnei robią HD ale chyba poradzą sobie z metrycznym sprzętem... Na allegro.pl jest uzytkownik zwany chyba Dziku czy jakos tak i robi ramy do roznych sprzętow, głownie HD i oferuje swoja współprace przy innych projektach.Teraz nie widac go na allegro ale czasem oferuje na sprzedaz ramy samoróbki HD. Japonie tyż robi.masz tu nr, tel do niego.602247933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotyvt Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 DZIEKI ZA INFORMACJE.SPROBUJE.MAM wahacz I DOL RAMY Z TYLEM.KWESTIA DOROBIENIA RESZTY.TO ZNACZY GORNA BELKA I GLOWKA RAMY.JESZCZE RAZ DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A tak wogule to masz jakiś projekt, wizje jak to ma wyglądać itp? drag? chopper?..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotyvt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A tak wogule to masz jakiś projekt, wizje jak to ma wyglądać itp? drag? chopper?..?jasne. W TYM ROKU ZAKONCZYLEM PRERABIANIE VT1100 .ALE TRAFILO MI SIE KUPIC VTX Z CZESCIA RAMY DYFREM I SZKODA TAKIEGO MATERIALU MARNOWAC TYM BARDZIEJ ZE VTX 1300 A NIE VT1100 I NIE ROK 90 TYLKO 2004 I PRZEBIEG 11000 MIL jasne. W TYM ROKU ZAKONCZYLEM PRERABIANIE VT1100 .ALE TRAFILO MI SIE KUPIC VTX Z CZESCIA RAMY DYFREM I SZKODA TAKIEGO MATERIALU MARNOWAC TYM BARDZIEJ ZE VTX 1300 A NIE VT1100 I NIE ROK 90 TYLKO 2004 I PRZEBIEG 11000 MILRACZEJ CHOPPER BO DRAGOW JEST W h*j A CHOPPERY ZANIKAJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 kłania sie Inowrocławpolecam Motor Bros :icon_mrgreen: namiary na bossa692-681-003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotyvt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 kłania sie Inowrocławpolecam Motor Bros :biggrin: namiary na bossa692-681-003DOL RAMY I wahacz Z TYLEM TO CHYBA JUZ DUZO CO?MOCOWANIA SILNIKA TEZ SA.JUZ NIEDLUGO ZIMA I DO ROBOTY DOL RAMY I wahacz Z TYLEM TO CHYBA JUZ DUZO CO?MOCOWANIA SILNIKA TEZ SA.JUZ NIEDLUGO ZIMA I DO ROBOTYJESZCZE RAZ PROSZE MEILA DO MOTR BROSA BO MI GDZIES WSIONKNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 jasne. W TYM ROKU ZAKONCZYLEM PRERABIANIE VT1100 .ALE TRAFILO MI SIE KUPIC VTX Z CZESCIA RAMY DYFREM I SZKODA TAKIEGO MATERIALU MARNOWAC TYM BARDZIEJ ZE VTX 1300 A NIE VT1100 I NIE ROK 90 TYLKO 2004 I PRZEBIEG 11000 MILRACZEJ CHOPPER BO DRAGOW JEST W h*j A CHOPPERY ZANIKAJAA może dałbyś zdjęcie tej VT1100. Uwielbiam przeróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotyvt Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A może dałbyś zdjęcie tej VT1100. Uwielbiam przeróbkiZDJECIE VT1100 DODAM JUZ NIEDLUGO.pOZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 no to czekamy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi