Fiskars Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Znowu mam problem. Wczoraj chciałem zdjąć tylne koło.. odkręciłem śrubę i pukając młotkiem chciałem wyjąć ośkę z koła, ale nie idzie..Co może blokować wyjście ośki?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) Ogólnie nic tam nie ma prawa blokować osi chyba że jest krzywa albo pukałeś samym młotkoem bez żadnego przekładu i rozbiłeś koniec osi... raczej nie ma innego rozwiązania w tej stytuacji jak wziecie większego młotka i pukanie przez jakś drut albo cos w tym stylu... Pozdrawiam Edytowane 16 Czerwca 2007 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiskars Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Spróbuje tak zrobić Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Podnies kolo lekko do gory, tak zeby byl minimalny luz miedzy oska a wachaczem. I pamietaj - nic na sile tylko wez wiekszy mlotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 nie przez drut tylko przez jakies twarde drewienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 nie przez drut tylko przez jakies twarde drewienko Ale jak już oś schowa się za wahaczto wtedy drewienko nic nie pomoze bo raczej nie bedzie takiego cienkiego i dosc wytrzmalego zeby wybic os dlatego trzeba uzyc drutu czy czegos w tym rodzaju... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb10 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 lub mogla Ci sie dostac do srodka woda i podkorodowac oska i sie zablokowac., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi