xj 600 n Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Znalazłem stronkę i się zastanawiam jak mam traktowac oferty na niej zamieszczone. http://www.motodzwon.pl/info2.php?id=115 czy to moze byc kradziony sprzet? Czy tez znowu dostanę od innych użytkowinków pouczenie, że się nie znam. Dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 jesli ma komplet dokumentow to w czym rzecz? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 jesli ma komplet dokumentow to w czym rzecz? :D Dopytuje się, bo na forum zdarzało się, że ktoś chciał sprzedać papiery. Załatwienie lewych papierów to nie problem? Niestety. I jeszcze ogłosznia z allegro o moto które mogą byc zarejestrowane jako 50 albo 250 itp. I dodatkowo brak kluczyków, jest dziwny. Chciałem się upewnić. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 nie bardzo wiem co wskazuje na to, ze jest to kradzione moto? to ze na forum ktos chcial sprzedac papiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi