thror0 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) ja tam u siebie mam kluczyk, a przy kierownicy nic do wyłączania :lapad: mam jeszcze takie pytanie: koles od ktorego kupilem motor mowil mi ze jak sie jedzie na 1 i zwalnia do zatrzymania to sie automatycznie luz włącza (podobno w KTMach tez). Nie sprawdzalem tego.PS: jest małe prawdopodobienswo ze zle cos zrozumialem bo to po angielsku było :) Edytowane 6 Lipca 2007 przez thror0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Hmmm ... szczerze mówiąc na WR nigdy nie jeździłem, jeździłem za to sporo na YZ 426F a odpalanie jest podobne :-) Nie zauważyłem jednak nic takiego jak opisałeś, przy jeździe na 1 biegu po odpuszczeniu manetki możesz co najwyżej przelecieć przez kierownicę tak ostro motocykl wyhamuje.Wyskakiwanie jedynki może świadczyć raczej o uszkodzeniu skrzyni biegów :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi