wojtasik Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Pojemności i mocy silnika....zarówno pojemnościowo i mocowo mniejsza była dz-z 400 sm ...ktm Zolteczeka też mniejsza pojemność ...tyle, że nie wiem jak z mocą ...ale z tymi ktm'ami nigdy nie wiadomo :) :icon_razz: pozdr, w A w ile osób te motocykle były objuczone i w jakie bagaże? :) ...o wadze nie wspominałeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A w ile osób te motocykle były objuczone i w jakie bagaże? :)Napisałeś wcześniej że najmniejszy pod względem pojemności i mocy silnika, a wieć ....... :icon_razz: :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 siemkaByło fajnie ale krótko. Super się bawiłem i wszystko za 5 groszy... :DDo Pragi też jadę i zaraz się dopiszę do listy. Tym razem Knedliczki zamówię z jakimś mięskiem a nie po prostu z piwem... :icon_twisted: A tak w ogóle to niektórzy z was to straszne mięczaki (nie uwłaczając). Z Robertem żeśmy dojechali do Warszawy o 17:00 i byłem jak młody Bóg... Pojechałem nawet potem na basenik żeby się trochę zmęczyć :evil: PS. Żółteczek, dzięki za zarażenie mnie wirusem enduro. Jak sobie coś połamię- wyślę ci rachunek od ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ...zarówno pojemnościowo i mocowo mniejsza była dz-z 400 sm ...ktm Zolteczeka też mniejsza pojemność ...tyle, że nie wiem jak z mocą ...ale z tymi ktm'ami nigdy nie wiadomo :D :evil: pozdr, w...o wadze nie wspominałeś :crossy: 40 koników, 140 kg z benzynką + ja i bagaże to jakies 150kg :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) OK. To nie był najmniejszy. :)44 KM 450cm3. Dwie osoby (jakieś 150kg), sam motocykl jakieś 140kg + benzynka, kufer(duży) i 2 sakwy.czyli współczynnik moc/masa i tak najmniejszy :biggrin: Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez MAYON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) PS. Żółteczek, dzięki za zarażenie mnie wirusem enduro. Jak sobie coś połamię- wyślę ci rachunek od ortopedy. cała przyjemność po mojej stronie :crossy: a z tym ortopeda to sobie daruj lepiej od razu kup sobie lekki gips :notworthy: ja sie na razie połamałem tylko 2 razy wiec mysle ze w tym sezonie tobie sie nic nie stanie :flesje: :crossy: a co do masy to zrodła podaja 42-45KM, 120kg masy ale za to miałem 2 boczne spadochrony :/ ktore mnie skutecznie chamowały Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez zoltecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) No... chyba jednak tym razem to devilkowe maleństwo dobiło jako ostatnie... :) Ale to przez little stop 4 friends w Stołlicy :bigrazz: Kilometraż całej trasy: 1955Duc wytrzymał jakieś 1200 i zaczął tak narzekać na żywota, że cały wtorek spędziłam na rozkręcaniu i skręcaniu go do kupy, i staraniu się zrobić mu dobrze... ;) (chłopcy z Bemowa potwierdzą obecność w tym czasie jakiegoś strasznego brudasa ze śrubokrętem w czarnych łapeczkach :)) HAHA - już są kolejne plany na Wrzesień :PPPPPPPRAGA z międzyladowaniem we Wrocku na małe odcięcie.Wyjazd na 4 dni :) Mam nadzieję że mozna na wiekszość z Was liczyć. Na mnie zawsze możesz liczyć :D Tym razem na pewno ze zdecydowanie lepszym nastrojem :bigrazz: Pamiętajcie, że zawsze macie jeszcze dwa wyjścia.Albo się spotkamy na następnym wypadzie albo nie.Jak się nie spotkamy, to mamy prze.........ne. A jak się spotkamy, to mamy jeszcze dwa wyjścia.Robert... wszystkie Twoje wyjścia są cudowne :)Ale ja zawsze wybieram to drugie :) Viga, Drzewul - dzięki ogromne za świetną organizację zaje...istej wyprawy ;) I dla wszystkich wielkie fenkju za super towarzystwo, wsparcie, (u)śmiech i... Do zobaczenia na następnym grupowym ataku nainnastrane nieznane lądy. Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez MeDeViLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A Spławik jeszcze w podróży...Dla wszystkich wielkie dzięki za pierwszy etap mojego skoku na północny wschód.Jak dotrę do domu to jeszcze tu napisze a w między czasie macie pozdrowienia od ekipy spod znaku: http://www.vueltalmundobmw.com oraz trójki harlejowych Litwinów, którzy zapraszają na Ellefanten!!!Ruszam, jedynka w dół a reszta do góry :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Dopisuję się dla porządku :banghead: Ja i Kasia zakończyliśmy właśnie urlopik częsciowo na moto :banghead: Zrobiliśmy:700 km dnia powrotu z Wilna non-stop (Wilno-Ogrodniki-Suwałki-Lidzbark W.- Pasłęk-Jurata; godz. 22:10 czas meldunku na miejscu)1400 km na wyjazd 'wilniański'2650 km na cały urlop A dzisiaj spotkaliśmy Spławika... we Władysławowie... jeszcze wracał :icon_rolleyes: Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dotarłem z Wilna mocno okrężną drogą, czas przyjazdu 19.00... Kilometry podliczę jutro. I napiszę jak było.Pozdrawiam Wszyskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No dobra... Wrzuciłam swoje foczki na serwer. Dorzuciłam też, dla wygody, Ganco-Niuniowy rozpakowany foto-albumik Miłego oglądania :) Buziaki wsiem :* DeViLLeK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Gancu, dostałeś po nosie za fotkę nr. 69 ? :icon_mrgreen: Nasze fotki będą dzisiaj wieczór. BTW, poszukuję kolegi, który był z nami w Wilnie i miał kask BAEHR. Obiecał mi 'próbę', ale się nie udało czasowo... Ktoś kojarzy ? Czerwony kolor kasku zdaje się... Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Gancu, dostałeś po nosie za fotkę nr. 69 ? :evil: Gosz.. ja tego nawet nie zauważyłam... Nie powinieneś na to zwracać uwagi - świntuchu :icon_question: Już ją wywaliłam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Tu nasze foty: http://picasaweb.google.pl/Mario33.72/Wiln...piecSierpie2007 Nie chcialo mi sie dzielić wiec oprocz Wilna jeszcze Gdansk w czasie Jarmarku, Hel z baterią Schleswig, pare ciekawych maszynek w tym 'Apacz' dzieła Harley Riders z Piaseczna etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 :biggrin: :wink: A na 107 /155 Różowa Pantera :lalag: Proponuje zmienić avatarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi