smalnika Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A ja bych ciała części do Suzuki (1993), czy ktoś mi podpowie skąd i gdzie mogę tanio zaopatrzyć sie w bak, kierownicę, podnóżek pasażera, zegary, mocowanie od lusterka, (lusterka nie potrzebuje bo cudem ocalało, nawet nie pękło ) stopka od sprzęgła, klamka hamulca i nie pamiętam co tam jeszcze a najlepiej cały kupie na części albo zadowole sie nawet połową :clap: help bo jak mi nie pomożecie to rzuce sie pod koła rowerzyście :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Na forum www.motocykle.slask.pl koleś sprowadził dwa całe bandity 400 i ma je na części. Takze wbijaj na forum i szukaj tematu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalnika Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Na forum www.motocykle.slask.pl koleś sprowadził dwa całe bandity 400 i ma je na części. Takze wbijaj na forum i szukaj tematu :lalag: dzięki już sie tam wbijam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremy61 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 dzięki już sie tam wbijam :crossy:a ja polecam angielskiego ebaya ceny smieszne a przesylka do polski w granicach 10 funtow bede w anglii za 3 tygi wiec jak cos pisz na priv to moge jakos pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalnika Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 a ja polecam angielskiego ebaya ceny smieszne a przesylka do polski w granicach 10 funtow bede w anglii za 3 tygi wiec jak cos pisz na priv to moge jakos pomoc:) dzięki będę pamiętac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi