Daro36 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pilnie potrzebuję dane serwisowe do kawasaki Vn750 Vulcan >> chodzi mi o silnik ( momenty dokręcania śrub itp. ) proszę pomóżcie bo mam już wyszykowane graty i pośmigałbym na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 nie ten dzial , daj posta w serwisowkach , oni cos tam doradza pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Pilnie potrzebuję dane serwisowe do kawasaki Vn750 Vulcan >> chodzi mi o silnik ( momenty dokręcania śrub itp. ) proszę pomóżcie bo mam już wyszykowane graty i pośmigałbym na nim JUŻ NIE POTRZEBUJĘ >>ZNALAZŁEM SUPEROWĄ STRONKĘ GDZIE BYŁA DO ŚCIAGNIECIA TA I WIELE INNYCH I TO ZA DARMOCHĘ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro_600 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 No to podaj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS73 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 też jestem zainteresowany adresem, jak to nie tajemnica oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi