MorfeuszT Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam, Zamierzam wybrac się na kurs na prawo jazdy. Chcialbym od razu zrobić uprawnienia do jazdy motocyklem i samochodem. Właśnie zbieram piniadze na pierwszy poważny motocykl (jak dotychczas jezdzilem Hondą mtx 80) i chce zaoszczędzić na prawku - poniewaz uwazam, ze robi sie je dla plastiku, a nie dla poszerzenia wiedzy, a tym bardziej umiejetnosci jazdy, którą nabywa sie w praktyce. Szukalem juz w internecie, ale nie znalazlem nic atrakcyjnego - im taniej, tym lepiej :icon_mrgreen:Moge je zdawać, w ktoryms, z wyzej wymienionych wojewodztw; np. Wrocław, Opole, Gliwice itp. Mam jeszcze pytanie odnosnie samego kursu: czy chodzi sie na wyklady teori dwa razy, czy raz - tak jak przy jednej kategori, oraz jak wyglada egzamin praktyczny? Pozdrawiam i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam, Zamierzam wybrac się na kurs na prawo jazdy. Chcialbym od razu zrobić uprawnienia do jazdy motocyklem i samochodem. Właśnie zbieram piniadze na pierwszy poważny motocykl (jak dotychczas jezdzilem Hondą mtx 80) i chce zaoszczędzić na prawku - poniewaz uwazam, ze robi sie je dla plastiku, a nie dla poszerzenia wiedzy, a tym bardziej umiejetnosci jazdy, którą nabywa sie w praktyce. Szukalem juz w internecie, ale nie znalazlem nic atrakcyjnego - im taniej, tym lepiej :)Moge je zdawać, w ktoryms, z wyzej wymienionych wojewodztw; np. Wrocław, Opole, Gliwice itp. Mam jeszcze pytanie odnosnie samego kursu: czy chodzi sie na wyklady teori dwa razy, czy raz - tak jak przy jednej kategori, oraz jak wyglada egzamin praktyczny? Pozdrawiam i czekam na odp.Jak masz 13 lat to wątpie czy zrobisz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dziwi mnie tylko Twoje podejscie - TANIO ! Tanie mieso psy jedza ! Ja spytalbym sie gdzie dobrze ucza a nie gdzie tanio :) :lalag: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) pewnie odpisze, " Ja umiem jeździć. Chce tylko tanio zdać :) " Ja też twierdziłem, że jak pójde na prawko to bez problemu. A jak wjechałem na ósemke to zrobiłem raczej coś ala "siódemka" Edytowane 15 Czerwca 2007 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorfeuszT Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Jak masz 13 lat to wątpie czy zrobisz :icon_razz: błąd w profilu - za kilka miesiecy 18. pewnie odpisze, " Ja umiem jeździć. Chce tylko tanio zdać "-zgadza się, ponieważ tak jak napisalem: podstawy znam, a doswiadczenie i umiejetnosci zdobywa sie w praktyce a nie na kursie. Dlatego szukam czegos taniego. nie chce rozpoczynac dyskusji: czy lepiej tanio i "źle" czy drogo i "dobrze"Po prostu prosze o informacje, gdzie maja dobre ceny na taki "łączony" kurs. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez MorfeuszT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 :icon_razz: błąd w profilu - za kilka miesiecy 18. to zrob update.nie ten dzial IMHO. nie myl prawa z 'prawkiem'.masz sekce o szkolach jazdy. tam zapytaj. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi