MajorkaGPZ Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Hej!Odswiezam watek bo zlocik juz za 1.5 tygodnia :)Prace na Strobinie juz ruszaja :)Jeszcze raz serdecznie zapraszamy i do zobaczenia za 9 dni :D PS. Pogode juz zamowilismy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 od dzis zaczyna niezle sloneczko palicmam nadzieje, ze pogoda sie utrzyma jak dopisze to na pewno sie stawiam :buttrock: pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Jak pogoda będzie ładna to chyba się przejade na zlocik.. Jedzie ktoś przez Ostrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jestem czy ktos z Wawy bedzie jeszcze atakowal?Ja jade w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksywka Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jestem czy ktos z Wawy bedzie jeszcze atakowal?Ja jade w sobote. BZYKU nie kręć tak raz piątek raz sobotazdecyduj się na konkretny termin :cool: :biggrin: czekam na odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) BZYKU nie kręć tak raz piątek raz sobotazdecyduj się na konkretny termin :cool: :biggrin: czekam na odpowiedż Hy namówiłem Bzyka na wspólne przechwycenie 3m w Krośniewicach w sobotę a dalej już wiadomo jak :flesje: Czuję że będzie się działo :wink: :lalag: :clap: PozdrawiamKjujik Edytowane 15 Lipca 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 taa u mnie i kjujika na pewno sobotabzyk dolacza do nas i moze jeszcze ktos z wawykrosniewice kolo 13pozniej MC zgierz kolo 14tam mam nadzieje nas juz ktos odbierze :D ja moze tez kogos ze swiecia zabiorezawsze wiecej moto to lepiej :wink: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsx600f Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja sie pisze napewno ;) Leci jeszcze ktoś z Piotrkowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 I ja jadę, na razie tradycyjnie, czyli pociągi + na stopa;) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 no my sie na razie pelna para wybieramy a leci ktos w ogole z polnocy jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 W niedziele nad Wieluniem deszcz: 29.2 mm :flesje: :) :evil: Porażka ... :wink: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumblers Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja Mysle ze pogoda dopisze i nie bedzie z nia problemow oby tylko na praradzie nie padalo jak bedziemy :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: bo to bedzie nieciekawie ... ale mysle ze bedzie ok... Pozdrawiam i Do zobaczenia w piatek lub sobote !!! z Piotrkowa nie wiem ale pewnie tak ... wiem ze z belchatowa jakies osoby leca ... tak ze musisz napisac na forum o ktorej belchatow startuje i sie z nimi dogadac :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) W niedziele nad Wieluniem deszcz: 29.2 mm :crossy: :D :crossy: Porażka ... :crossy: taaa u mnie dzis tez mialo lac wg prognoza skwar z nieba jak.... :crossy: Edytowane 18 Lipca 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Hmm...nawet jak będzie padać to mnie deszcz nie powstrzyma, ja będe napewno :crossy: Pozdrawiamdawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 My wlasnie rozpoczynamy impreze :)Czekamy tylko na Was, tak wiec do zobaczenia jutro =D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi