MariuszJ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ech a kto tam bedzie spaljak juz zasniemy to bedzie ranoa wtedy raczej nikt nic nie podprowadzita czesc co noc przespi to juz wstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ech a kto tam bedzie spaljak juz zasniemy to bedzie ranoa wtedy raczej nikt nic nie podprowadzita czesc co noc przespi to juz wstanieMario ale Ciebie nie interesuje ogólny masz u mnie parking całodobowy strzeżony w domku z wjazdem ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 a to co innego, faktycznie na mape patrzei to gdzies baaaardzo blisko :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Bardzo .GPS zna na pamięć :D przerobił juz praktycznie ostatnim razem na :) także doprowadzi nas do celu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 W tamtym roku byłem :) i w tym też będziemy - kilka maszyn z Olesnicy i kLuczborka, pozdrawiam.Impreza b. dobrze zorganizowana, bezpieczna i ciekawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 To panowie, jak będziecie jachać przez Kluczbork, to dajcie cynk o ktorej, chętnie się przyłączę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) przez Kluczbork to jak chcesz to się zabierz z nami zbiórka będzie na rynku w gorzowie a w jakiej godzinie dam ci znać jak coś jada chłopaki z biadacza z Kluczborka też pewnie ktoś zawita i z Olesna może a jak nie to nasza ekipa biadacz i Gorzów na bank będą lecieć Ps. A czy ktoś wie czy babcia zlotowa na WSK przybędzie :icon_twisted: jak co roku A ta cena dotyczy kierowcy czy kierowcy + pasażer Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Komarrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ok, do gorzowa to rzut beretem,czekam na podanie godziny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ostatnio idac ulica naszego wspanialego miasteczka widzialam babcie na wsce wyjezdzajaca z kosciola, czyli ze z jej moto wszystko w porzadku, wiec pewnie wpadnie :banghead:Przed zlotem pojedziemy do niej jeszcze osobiscie i zaprosimy :) Cena dotyczy kierowcy - bez pasazera.Pasazer placi tyle samo, i ma te same prawa - moze brac udzial w konkurencjach, dostaje wszystkie posilki, znaczek, niespodzianke itp. no chyba ze nie bedzie chcial np. znaczka, albo jedzenia albo nic nie bedzie chcial to wtedy wjazd bedzie tanszy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 W pracy mam juz prawie zalatwione wolne, takze chyba bede mam nadzieje ze nie sam z grupy polnoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Bzyk ale w piatek juz jedziesz czy w sobote?ja raczej w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksywka Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 KSYWKA I JęDREK też się wstawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 :buttrock: :) to wstawicie sie będąc tam :lalag: czy stawicie sie na miejscu :crossy: :crossy: :) :) :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Bzyk ale w piatek juz jedziesz czy w sobote?ja raczej w sobotebede lezal tam od piatku i tyle ale nie wiem jak bedzie a jak sprzedam moto to najwyzej asterka pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) A Strumiany czekaja na domek nr 17 ;) :crossy: i nie tylko może nawet od Piątku????/ Edytowane 3 Lipca 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi