maczomax Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 spokojna wasza rozczochrana , nie uniesłaby sie i napewno nie bedzie to pociąg , ja przyszedlem po poradę ale jak macie takie podejście to się poważnie zas5anówcie kto tu powinin być ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dlaczego się śmiejecie z kolegi??widocznie macie za mało wyobraźnie skoro nie potraficie uwierzyć w to, że maczomax potrafi motorynke na autobus przerobić :buttrock: hehe maczomax nie martw się początki zawsze są trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 zadzwon do mc gaywera :icon_eek: ale naprawde nie polecam jade we dwoje na motorynce ... próbowałem Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 zadzwon do mc gaywera :icon_eek: ale naprawde nie polecam jade we dwoje na motorynce ... próbowałemJa duuuużo przejechałem na mojej stelli z pasażerem. Kiedyś miałem taki pomysł aby stopki dokręcić do ośki :flesje: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja duuuużo przejechałem na mojej stelli z pasażerem. Kiedyś miałem taki pomysł aby stopki dokręcić do ośki :biggrin: bmx bys z niej zrobil ,, pegi i na kolo stawac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Panowuie rozwieje wątpliwości i powiem co i jak naszemu MACZOMAXOWI;) motorynka nie grzeje sie w 2 osoby, siedzenie podwójne to czesty patent, nóżki pasażera należało by zamontować na śrubach dolnych amortyzatorów z tyłu lub do wachacza(nie polecam) lub zamontować wahacz od ogara. i jazda na motorynie w 2 osoby jest prawdziwą extremą w jak najbardziej pozytynym tego śłowa znaczeniu whellie sie robi nawet bez strzelania ze sprzegła jeżeli pasażer jest rozmiarowy:) Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Ziele90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 nom na mojej pierwszej motorynie to nawet nie smialem jezdzic w 2 osoby.tuz po doswiadczeniu gdy ja sam wtedy 40 pare kilo a koles stylu sporo ponad 70++ luz...brum brum...jedynka na przejezdzie pod gorke .... lups sprzeglo puyscilem zeby troche mociej ruszyc a tu g****na plery polecialem :]z motoryna nie ma zartow :icon_evil: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi