Sydney Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 no plus koszty wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 no plus koszty wysyłki oki. Jak bedziesz pewien ze sprzedajesz napisz domnie na gg 6240239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) No okej , tylko czemu nie odzywasz sie na gg ?? a już wiem bo pi*da jesteś... Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Panowie! Kultury! To nie jest miejsce na klutnie! A taki modol to poniyej 100 moyna kupic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 no moze za 45 z wysyłką za pobraniem jak napisał jose ... Brechtam z takich frajerów... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 sydney masz jeszcze ten modół i on jest od mbx?? i czy rozblokowany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 mam jeszcze, jest od mtx, i na jedną wtyczke. na 99% będzie pasował do MBX. nie wiem czy jest rozblokowany, mi mtx kręcił nawet do 9 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 witam! Czy na module ten numer CA42602 to model czy moze jakis numer seryjny? Jak ktos ma taki modul od mbxa50 niech mi sprawdzi czy kod jest taki sam. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) sydney jest problem własnie nie naewt tylko mój mbx na moim module kręci 9 tysiecy a chce kupic odblokowany bo mi jedzie 60 Edytowane 27 Czerwca 2007 przez krystian14l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Odblokowanego raczej nie kupisz, czyba że nieblokowany, najłatwiej możesz kupić sportowy, ale to wydatek 300 do 500 zl. Ja swój właśnie sprzedałem i jeszcze u kolesia w nsr sprawdzaliśmy to do 10 tyś mu kreciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Kupilem modul i dalej nie ma iskry. Nie wiem jak sprawdzic regulator napiecia, ale podejzewam ze to przez to nie ma iskry. Nie wie moze ktos gdzie mozna kupic regulator. Nie wie ktos czy ten modul pasuje do HONDY MBX50 kostka sie zgadza, ale czy parametry regulatora są takie same. PROSZE O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Regulator napiecia nie ma nic wspolnego z brakiem iskry, no chyba ze akumulator jest doszczetnie rozladowany. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 To co jeszcze moze powodowac ze iskry nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Sprawdz cewke i wszystkie przewody w tym wysokiego napięcia może to ich wina. A na starym module była iskra jesli tak to wsadz stary modul a tem mozesz wywalic do kosza... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Cewke sprawdzilem i jest dobra. Mam pytanie co to jest taka porcelanowa kostka pod bakiem??? Bo jest popękana, ale wszesniej chodzila (tez byla popekana) od czego jest ta kostka i czy przez to moze nie byc iskry??? Sprawdzalem miernikiem kostke do modulu i miernik pipczy (czyli jest przeplyw pradu pomiedzy 4 kablami w tym na jednym przerywany gdy kopie starterem. Jeśli ktoś by mogł sprawdzic tą kostke co sie podlacza do niej modul w swojej czy też miedzy wsuwkami (tymi co sa w kostce) jest przeplyw pradu. Edytowane 10 Lipca 2007 przez jose1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi