Gość marcpol Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Na plycie lotniska w Bagiczu 2002, 2003 widzialem trzy trupy i wszyscy mieli buty na nogach. Wstawic zdjecia czy wierzysz mi na slowo ? :) "jak nie ma butow, to pozamiatane" to implikacja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 szkoda czasu na czytanie tych głupot... Pier**licie panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoria Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 powiem wam ,ze gówno prawda przy mojej glebie pierwsze co kolega widział w lusterku były moje(adidasy),urwalo mi pół skarpety obiłem sie jak pies ,ale zyje i mam sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Morał z tego taki że trzeba jeździć bez butów to wtedy śmierć da se spokój bo nie będzie miała czego ściągać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi