Skocz do zawartości

Prośba o opinie dot. HONDA ST 1100

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Na dzien dzisiejszy jestem posiadaczem CBR-ki. Chce zmienic motocykl na turystyczny. Wpadla mi w oko ST 1100. Nic nie wiem o tym motorze... Prosze, jesli posiadacie taki motocykl lub kiedy kolwiek mieliscie z nim do czynienia o opinie na jego temat. Nie chce kupowac czegos, czego nie znam. Dlatego prosze o rady i wskazowki. Z gory serdeczne dzieki, POZDROWIONKA!!!

łoj... możesz o nim poczytać na prm, jakiś czas temu (chyba ze 3 lata będzie...) był duży artykuł w śm autorstwa Piotrusia Pietrasika, użytkownika i miłośnika paneuropy. sam się również do niej przymierzałem, póki nie zdecydowałem się na beemkę; jak dla mnie st był za duży (szerokość, waga), i mimo wszystko szukałem oszczędniejszego sprzętu - jednak silnik v4 lubi się napić

popytaj o ten stary numer śm, Piotrek napisał naprawdę solidny kawał tekstu

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

też o niej czytałem , z tego co pamiętam to wielki , ciężki , poprzeczna V`ka ciągnie jak lokomotywa , 5 biegów , kardan , silnik nie do zajechania , o ile dobrze pamiętam to nie ma możliwości odczepienia bocznych kufrów a przecież nie zawsze są one potrzebne pisali też, ze ST po szlifie to cholerne wydatki , ceny plastików szokują wiec warto od szlifowanych i do podszykowania :lalag: trzymać sie z daleka :icon_biggrin: Pozdro