Bzyczek_17 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Siemka. Głownie chodzi o odblokowanie z modułu bo mam zablokowany i nie wiem co zrobic??? Blokada polega na tym ze na 5 i 6 biegu wkreca sie do 7 tys.... I piszcie jak stuningowac zeby lepiej chodziła Cebra!!!! :crossy: Edytowane 9 Czerwca 2007 przez Bzyczek_17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Siemka. Głownie chodzi o odblokowanie z modułu bo mam zablokowany i nie wiem co zrobic??? Blokada polega na tym ze na 5 i 6 biegu wkreca sie do 7 tys.... I piszcie jak stuningowac zeby lepiej chodziła Cebra!!!! :biggrin:najlepiej założyć jeszcze kilka tematów na ten temat "chyba znowu opcja "szukaj" się zepsuła A i tak dla wyjaśnienia - dział "Powitalnia" został chyba po coś wymyślony Edytowane 10 Czerwca 2007 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyczek_17 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 A po ci mi dział powitalnia.. Ja chce odblokowac modu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 A po ci mi dział powitalnia.. Ja chce odblokowac modu!!!!!Bo jak się gdzieś wchodzi to wypada powiedzieć dzień dobry a potem czego się chce.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyczek_17 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 No juz byłem i napisałęm. Che odblokowac moduł w CBR 125. Piszcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi