Arni22222 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Witam oriętuje sie ktoś gdzie można zakupić pompe hamulcowa do kawasaki zx 7r albą ją zregenerować ??? Edytowane 9 Czerwca 2007 przez Arni22222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Hamulcowa Arni, cham piszesz przez CH, hamulec przez H.Nowa u dealera, komplety naprawcze moze miec Larson, a uzywka jakakolwiek o srednicy 5/8 cala sie nada. Ta srednice ma wiekszosc pomp na rku, oprocz systemow z jedna tarcza. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 hehe mam dyslekcje mi sie to wybacza hahaha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Aha, akurat.Ja tam nikomu nie wybaczam:) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi