asersan Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 wiem że to nie tu pownienem kierować swoje pytanie, ale ta strona jest w "ulubionych".w jakiej firmie ubezpieczeniowej jest najniższe oc. w niedziele na 99,9% kupuję tdm 850. no ładnie, wszyscy jeżdżą bez oc :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Kiedyś była rozpiska, ktoś zrobił mały wywiad środowiskowy i wyszło, że u PZU... ale głowy nie dam. Tam masz stałą stawkę dla motocykli, więc nie ma to znaczenia, czy śmigasz jakąś 250'tką, czy litrowym potworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michlasz Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 mi sie też wydaje że w PZU jest chyba najtaniej poniewarz (jeśli nic sie nie zmieniło) mie ma tam podziału na pojemnośc,powiem tak przy 60% zniżki płace w pzu 41 zł bez NW na cały rok,chociaż jeśli to będą twoje początki z ubezpieczeniem OC to pochodz po konkurencyjnych zakładach ubezpieczeniowych może znajdziesz taniej o pare groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Na początku roku robiłem rozeznanie, bo chciałem zmienić ubezpieczyciela. I najtaniej wyszło,że w PZU, czyli tam, gdzie moto ubezpieczam. Mam 60% zniżki i płacę, jak kolega wyżej, 41 zł na rok :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi