Piotr27 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 W chwili gdy ją ujrzałem po raz pierwszy... stała się moim celem.... spojrzyjcie sami:http://poszkole.pl/tapety.php?powieksz=1154Dokładnie ten model i w tym malowaniu (mój marauder jest w identycznym malowaniu co bardzo mi się podoba, mimo że na początku marzyłem o czarnym). Podoba Wam się? Jest Super :icon_mrgreen: No i to zawsze VN moja ulubiona marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 drifter 1500 piekna sprawa :bigrazz:sam nosilem sie z zamiarem zakupu takiego samego jednak classic 1600 kiedy go ujrzalem przemowil jeszcze dosadniej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 drifter 1500 piekna sprawa :eek:sam nosilem sie z zamiarem zakupu takiego samego jednak classic 1600 kiedy go ujrzalem przemowil jeszcze dosadniej :crossy: ... u mnie identyczna sytuacja jak u Stana - już prawie wpłaciłem pieniążka na 1500 drifter, ale nagle ujrzałem 1600 i kaplica – musiał być mój … „Stan, bratnia duszo Ty moja… :icon_mrgreen: „ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 drifter jest piękny ale jednak oryginał piękniejszy, czyli indian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Mi sie podoba Valkirie. Ale najchetniej chcial bym kiedys zbudowac cos samemu. Cos co by w pelni odzwierciedlalo moje wybujale fantazje ;) Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 ... u mnie identyczna sytuacja jak u Stana - już prawie wpłaciłem pieniążka na 1500 drifter, ale nagle ujrzałem 1600 i kaplica – musiał być mój … „Stan, bratnia duszo Ty moja… :icon_mrgreen: „To ja dolanczam do grona wielbicieli VN1600Classic :crossy: U mnie :icon_razz: najpierw w planach byl Drag Star 1100Classic,ale kiedy usiadlem na VN1600C to wiedzialem ze to jest ten moto ktorym chce jezdzic dlugie lata ;) Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mausser Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 witam!!zdecydowanie (jak już ktoś pisał) jakiś potężny czopek w masą chromu i ogromnym silnikiem, oczywiście v. może wild star, albo vtx 1800. jednak rozwiązaniem optymalnym byłyby dwa motorki, jeden na trasy (patrz wyżej) i jakiś endurak by można było w górach pohasać. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Coś w tym jest. Mam Wild Stara 1600. Jest to pierwsze moje moto. Piekny. Tylko prowadzenie ma przyciężkawe. Pośmigałem na MidnayStarze 1300, czułem sie jak na rowerku. WS ma odejście i wygląd. Jednak jazda na WS to trochę jak na MT-01. Trzeba ją pokochać inaczej jest nie do zniesienia.Prawdą jest że na zlotach mało kto przechodzi obok tego obojetnie. Nauczyłem sie jeździc na tym ostrożnie i z respektem, taki jest Wild Star. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztywny Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A ja mam chec na vtx 1800 C :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwiastek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Chopper z niewielkim silnikiem Diesla (bo wielkie istnieją) :notworthy: I dobry katalizator do tego żeby nie śmierdziało jeżdżąc na oleju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Na ban jakiś V2... ale jeszcze cholera wie tso :icon_rolleyes: Może MT-01, może H-D XR1200, a może jednak nie V2 tylko Rune... ... Na bank za kilka lat się to diametralnie zmieni, tym bardziej że dopiero zaczynam przygodę z motocyklami ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ja mam zamiar stopniowo zwiększać silniki, następny będzie jakieś 1600-1900, docelowo to jeszcze nie wiem, pewnie nie ma czedoś takiego jak kompletny ideał ale to musi być potężny V2 coś między kredensem a armaturą ( czyli wygląd Electry ) . Albo sprawię sobie 2 motocykle : jeden w trasy a drugi do lansuProponuje "Rollsa" 3,5 lub 4,2 litra V-8.Wystarczy na dluzej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 wlasnie doszedlem do zdania, ze ciezko jest ustali cdocelowy motocykl, bo jesli wyznacze sobie jakis cel i zrealizuje go to nie wiadomo jakie wtedy bede mial priorytety..... (takie rozwazania przy butelce :icon_rolleyes: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amra Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Na 100% Intruder 1400,inne dla mnie nie istnieją.Po prostu miłość od pierwszego wejrzenia z czasów szkoły podstawowej:)))Podobają mi się tez inne motocykle ale jak przychodzi co do czego to tylko Intruder 1400:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariosta Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam wszystkich.Moim docelowymm motocyklem miał być wild star. Tak się jednak złożyło że kupiłem Intruza C 1500 i to chyba jest to. Bo ogólnie miałem tylko wizję dużego cruisera, a marka to już była rzecz wtórna. :icon_razz: Teraz moim marzeniem iest porządnie go ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi