rumburak Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam! Trampkiem jeżdzę od marca zeszłego roku. Faktycznie, przy wyższych prędkościach (pow. 130km/h), motocykl jest trochę niestabilny. Można to poprawić tak, jak pisał koks.Innym, tańszym sposobem, jest wlanie do każdej z przednich lag od 60-100ml więcej oleju i "podkręcenie" tylnego amortyzatora na max. Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony. Aha, po takich zabiegach, jazda w terenie nie jest już taka przyjemna :cool: Prowadzenie w zakrętach jest rewelacyjne :icon_razz: Na dobrej nawierzchni spokojnie można poprzycierać podnóżki :icon_rolleyes: Spalanie, średnio w granicach 4,5l/100km. W zależności od stylu jazdy i obciążenia :banghead: Pozdrawiam. własnie teraz zamierzam wymienic olej w lagach,bo nie iwme czy od nowosci ktos to uczynił...:D....jaki olej kupowac i ile tego włazi do każdej lagi????pzdr Witam! Trampkiem jeżdzę od marca zeszłego roku. Faktycznie, przy wyższych prędkościach (pow. 130km/h), motocykl jest trochę niestabilny. Można to poprawić tak, jak pisał koks.Innym, tańszym sposobem, jest wlanie do każdej z przednich lag od 60-100ml więcej oleju i "podkręcenie" tylnego amortyzatora na max. Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony. Aha, po takich zabiegach, jazda w terenie nie jest już taka przyjemna :lapad: Prowadzenie w zakrętach jest rewelacyjne :icon_razz: Na dobrej nawierzchni spokojnie można poprzycierać podnóżki :biggrin: Spalanie, średnio w granicach 4,5l/100km. W zależności od stylu jazdy i obciążenia :D Pozdrawiam. własnie teraz zamierzam wymienic olej w lagach,bo nie iwme czy od nowosci ktos to uczynił...smile.gif....jaki olej kupowac i ile tego włazi do każdej lagi????pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 własnie teraz zamierzam wymienic olej w lagach,bo nie iwme czy od nowosci ktos to uczynił...:icon_eek:....jaki olej kupowac i ile tego włazi do każdej lagi????pzdrWg serwisówki do jednej lagi 560ml. Ja nalałem Castrol 10W o 80ml więcej niż zaleca producent i jest git :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi