Psh Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Niestety przyszlo mi jechac w te ulewne deszcze ktore przeszly tydzien temu nad Lublinem. Przemoklem i cebra tez. Od tamtej pory zauwazylem dziwna rzecz.. ..przy schodzeniu z wysokich obrotow przy zamknietej przepustnicy strzeli sobie w wydech raz lub dwa...przy przyspieszaniu od najnizszych obrotow slychac takie pyrkanie z wydechu tak jak przy ssaniu lub gdy konczy sie benzyna - pozniej w raz ze wzrostem obrotow jest ok...co mnie najbardziej boli spalanie wzroslo prawie o 1 litr na 100km..mocy nie ubylo.. zapier#^$ jak trzeba Dzisiaj wykrecilem swiece wszystkie kawka z mlekiem, zadna sie nie wyrozniala. gazniki przedmuchalem, sklad mieszanki wg ksiazki (zreszta byl tak wczesniej ustawiony i bylo cacy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 moze ci woda gdzies siedzi jeszcze np w puszcze filtra powietrza i czasami ja zassie i dlatego prycha , moze filtr powietrza jest mokry dlatego tez wiecej pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi