TIJO Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Cały Daro hahahaa :icon_mrgreen: :bigrazz: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 hahhahah facet nie wie co mówi tak jak ktoś wyżej powiedział "to wieśniak" hahhhahah gaz mu sie zacoł hahahha lol :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 hahhahah facet nie wie co mówi tak jak ktoś wyżej powiedział "to wieśniak" hahhhahah gaz mu sie zacoł hahahha lol :crossy:fajne ma teksty :) ma swoj swiat i swoje pokemony ;) :rolleyes: :icon_razz: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 hehehhehhehe on sam nie wie jak wylądował lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) hahhahah facet nie wie co mówi tak jak ktoś wyżej powiedział "to wieśniak" hahhhahah gaz mu sie zacoł hahahha lol Wieśniak to może jesteś Ty ale nie on. Daro porostu nie ma daru mówienia i dlatego to tak wychodzi ! A Ty pisz troche poprawniej ... albo do szkoły co ?Pozdro. Edytowane 5 Czerwca 2007 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wieśniak to może jesteś Ty ale nie on. Daro porostu nie ma daru mówienia i dlatego to tak wychodzi ! A Ty pisz troche poprawniej ... albo do szkoły co ?Pozdro.Nie ma daru mówienia?!To chyba lekko powiedziane. W takim układzie nie powinien chyba w ogóle udzielać wywiadów, moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 moze ktos na youtube'a zapodac ten wywiad?? PLZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Sorry ale jeżeli najlepsi ludzie od fmx w polsce opowaidają jak to jeździli na moturach i no ten tego no nie łumi sklecić ciekawego zdania to niech mu ktoś napisze a on niech sie w domu czytać nauczy bo potem tylko brechta Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 moze ktos na youtube'a zapodac ten wywiad?? PLZjestem za niech to ktoś wciśnie na youtube ... bo ja mam neostrade ...... i nie dziala bo na moje to potrzebuje orginalnego win.... + nowego media playera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Darek traktuje wszystko z jajem a ze wychodzi mu to jak wychodzi to juz nie moja wina .. ja szanuje go za to co robi a nie za wywiady... :P DO ODTWORZENIA POTRZEBNY JEST REAL PLAYER LUB WINDOWS MEDIA CLASSIC !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi