bartek85 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) A wiec zamowilem w sklepie internetowym olej Castrol R4 Superbike a zamiast niego przyslali mi Castrol Power 1 Racing. Na stronie Castrola takiego oleju nie znalazlem ale jest w innych sklepach. Parametry te same full syntetyk. Moge go mieszac (obecnie mam Superbika). Zamowilem 4 l teraz na dolewke a pozniej na wymiane. Zastawic sklep w spokoju czy bic sie o swoje ?? Moze to jest jakis nowy model oleju albo jakies zlewki ?? Dalem za niego 140 (+przesylka) a teraz jak szukalem widzialem po 150 za 4l. Edytowane 4 Czerwca 2007 przez bartek85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A wiec zamowilem w sklepie internetowym olej Castrol R4 Superbike a zamiast niego przyslali mi Castrol Power 1 Racing. Na stronie Castrola takiego oleju nie znalazlem ale jest w innych sklepach. Parametry te same full syntetyk. Moge go mieszac (obecnie mam Superbika). Zamowilem 4 l teraz na dolewke a pozniej na wymiane. Zastawic sklep w spokoju czy bic sie o swoje ?? Moze to jest jakis nowy model oleju albo jakies zlewki ??Chłopie, to jest jeden z najlepszych olejów Castrola na rok 2007. Kupiłem takiego 5 litrów. Zalałem. Przejechałem 10 mth ( co tyle w crossówkach trzeba wymieniać ) spuszczam z silnika a tam szok! Olej ma taki sam kolor jaki był przed zalaniem. Inne oleje były całkowicie szarego koloru. Co do pracy, to silnik chodzi ciszej i biegi lepiej wchodzą :icon_rolleyes: A za ile go kupiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi