cubix Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja powiem coś odnośnie ceny :D swojego czasu moj znajomy miał kupować taki olej w beczce i proponowal żebym rozprowadzil po znajomych :P z zachowaniem jakiejśtam prowizji :Dfacet zrobil tak samo.. ale na zdjeciach ten olej jest widoczny w orginalnych baniakach więc może ma bliski termit przydatości lub po prostu sprzedajacy przebija ceny sklepowe :Dpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja powiem coś odnośnie ceny :P swojego czasu moj znajomy miał kupować taki olej w beczce i proponowal żebym rozprowadzil po znajomych :) z zachowaniem jakiejśtam prowizji :Dfacet zrobil tak samo.. ale na zdjeciach ten olej jest widoczny w orginalnych baniakach więc może ma bliski termit przydatości lub po prostu sprzedajacy przebija ceny sklepowe :Dpozdro Nic nie przebija - tyle ten olej kosztuje u normalnych ludzi a nie zdzierców !Brałem od goscia taką bańke i jest orginalnie zapakowana olej pierwsza klasa - brać i jeździć a nie bulic 40zł za 1L. albo 4T se pokupujcie i bedzie po problemie :) Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 albo 4T se pokupujcie i bedzie po problemie :P Pozdrawiam .i co dalej? yz250f cały sezon na jednym oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 i co dalej? yz250f cały sezon na jednym oleju? oj gosciu - najpierw może byś przeczytał o co chodzi w temacie a dopiero pisał.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 albo 4T se pokupujcie i bedzie po problemie :) Pozdrawiam . rozwiazania problemu zakupu oleju to ja nie widze w kupnie 4t ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Polecałem wielu osobą z naszego 4um oraz z motoXu tego sprzedawce.. naprawde wszystko OK ma na sprzedaż także smary do łańcucha castrola oraz do filtra powietrza ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 witam zna ktos jakoms dobra hurtownie oleju najlepiej w Łodzi :biggrin: chodzi mi o olej motorex do 2T :icon_twisted: dzieki pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi