Wiroś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam, dziś odwiedziłem znajomego mechanika u którego zostawiłem moją Tenerke w celu wymiany uszczelniaczy, nie miałem dziś możliwości jej odebrać, bo byłem przejazdem, bez kasku i takie tam, ale nie omieszkałem się przejechać. Już przy wsiadaniu poczułem różnicę w twardości zawieszenia, przejechałem po placu kilka kółek i pojechałem puszką do domu. Nagle olśnienie :) , mechanik jest dobry, ale samochodowy, w motocyklu grzebie mi po znajomości, niestety nie powiedziałem mu że na lagę ma przyjść dokładnie (chyba :) ) 690ml oleju. No i teraz po tym krótkim wstepie pytanie: co będzie jeżeli on nalał tyle ile uznał? Albo tyle ile weszło? A zostawiłem mu 2 litry :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Wywali uszczelniacze przy dobicu Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Wywali uszczelniacze przy dobicu...jeśli za dużo nalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 nalał po około 30 ml za dużo na lagę, jest dość twardy, le chyba będzie ok, w końcu to mechnik a nie kowal :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi