krzysieg Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 witam Zastanawiam sie na kupnem motoru yamaha dt 80 wypytałem sie o wszystko przez telefoni mam ogólne pytanie , po odpaleniu na zimnym silniku i wrzuceniu jedynki słychać lekkie ocieranie po rozgrzaniu sie tego nie ma.Sprzedajacy mówi ze to nic powaznego prawdopodobnie tarcze sprzęgla mozna by wymienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieg Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Sam sobie odpowiem bo nikt nie chce :) kiedys mialem komara i chyba tez cos takiego (ale na gorącym i zimnym) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 No w komarze tak było, nawet jeszcze takiego mam, ale tam to chyba wiązało się z niedopracowaniem trybków na przekładni ze sprzęgła do skrzyni i jak wcisnęło się sprzęgło to uciszało się.U Ciebie to będzie raczej coś innego i nie powinno nic ocierać, ale może ten model tak ma? Najlepiej by się wypowiedział jakiś posiadacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 witam Zastanawiam sie na kupnem motoru yamaha dt 80 wypytałem sie o wszystko przez telefoni mam ogólne pytanie , po odpaleniu na zimnym silniku i wrzuceniu jedynki słychać lekkie ocieranie po rozgrzaniu sie tego nie ma.Sprzedajacy mówi ze to nic powaznego prawdopodobnie tarcze sprzęgla mozna by wymienić ?przejedz sie i zobacz czy ciągnie na sprzegle :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zapytaj w mechanice 2T. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi