MAN Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Na wstępie witam forumowiczów a w szczególności cyklistów z Torunia :) Mam pytanko do mieszkańców tego miasta. Jaką szkołę nauki jazdy polecacie? (czas zrobić sobie prawko:) ). Zależy mi na tym, żeby sobie trochę pojeździć na w miarę sprawnym sprzęcie jak już płacę oraz żeby instruktorzy nie olewali swoich obowiązków jak to się dzieje nagminnie w Grudziądzu :) Jeździć potrafię więc mam nadzieję, że to będzie jedynie formalność :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 no patrz jaka ironia a wlasnie grudziadz chcialem Ci polecic i to wlasnie dlatego, ze egzaminatorzy olewają (przymykają oko) pewnie tam niedociągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zależy mi na tym, żeby sobie trochę pojeździć na w miarę sprawnym sprzęcie jak już płacę oraz żeby instruktorzy nie olewali swoich obowiązków jak to się dzieje nagminnie w Grudziądzu :) Takie rzeczy to tylko w Erze :icon_razz: Sorry nie mogłem się powstrzymać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumry2 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam,Polecam High Szkołę Jazdy z Poznania.Kilka razy w roku są na toruński torze, podaję stronę: www.szkoleniemotocyklowe.pl.Korzystam z jej usług od dwóch lat, przyjeżdżają ludzie z Polski, na prawdę polecam. Do zobaczenia w Toruniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Panie Lechu - jakby to powiedzieć/napisać? może tak:zainteresowanych doskonaleniem techniki jazdy na motocyklu, pragniemy poinformować, że pomysłodawcy, współzałożyciele i instruktorzy techniki jazdy projektu szkoleniemotocyklowe.pl - Konrad Filipiak oraz Zbigniew Gierwazik od 13.08.2012 nie współpracują już z panem Marcinem Kukawką.Jednocześnie dziękujemy za uczestnictwo w prowadzonych przez nas w ciągu ostatnich dwóch lat szkoleniach mając nadzieje, że nasze wskazówki pozwoliły lepiej panować nad motocyklem i czerpać więcej przyjemności z jazdy.Nie prowadzimy już także szkolenia w zakresie kursów prawa jazdy w ramach OSK High. niemniej w przyszłym roku pewnie coś wykombinujemy ;) pozdrawiam Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumry2 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Panie Lechu - jakby to powiedzieć/napisać? może tak:zainteresowanych doskonaleniem techniki jazdy na motocyklu, pragniemy poinformować, że pomysłodawcy, współzałożyciele i instruktorzy techniki jazdy projektu szkoleniemotocyklowe.pl - Konrad Filipiak oraz Zbigniew Gierwazik od 13.08.2012 nie współpracują już z panem Marcinem Kukawką.Jednocześnie dziękujemy za uczestnictwo w prowadzonych przez nas w ciągu ostatnich dwóch lat szkoleniach mając nadzieje, że nasze wskazówki pozwoliły lepiej panować nad motocyklem i czerpać więcej przyjemności z jazdy.Nie prowadzimy już także szkolenia w zakresie kursów prawa jazdy w ramach OSK High. niemniej w przyszłym roku pewnie coś wykombinujemy ;) pozdrawiam Witam serdecznie i pozdrawiam, dziękując za wszystkie wskazówki, porady i naukę, której na moto nigdy za wiele oraz za luźny, swobodny klimat na placu i torze.Po ostanim naszym spotkaniu, na drugi dzień jechałem do Koloni (1038 km ) i powiem, że szkolenie się przydało i to bardzo. Pomimo że na autostradzie nie ma zakrętów ostrych, tylko łuki, to przy 190 km/h gdyby nie przciwskręt, wyleciałbym na zewnątrz ( tak sprawdzał mnie synek jadąc nowym A5, czy zdążę ), ale i tak do 160 km/h byłem tuż przy jego kufrze.Zabrali mnie na Nurbrgring, tam dopiero zobaczyłem jak jeżdżą amatorzy ( na moto i puszkami ) strach się bać. Poznałe tam kolesia, który jeździ na tym torze od 5 lat, zapraszał mnie do jazdy, podziękowałem. Na tym torze jest zasada, że wyprzedzamy tylko z lewej, a przy naszej jeździe szkoleniowej można z obu, to mi się niepodoba, bo nie jesteśmy jeszcze tak dobrzy,a może tesz już nie zdążymy tak opanować moto. Prawdą jest, że na następnym szkoleniu w Toruniu już Was nie widziałem, ale nie śmałem pytać, choć czułem, że jest coś na rzeczy.Pozdrawiam serdecznie Panie Konradzie , Panie Zbyszku i w takim razie do zobaczenia w Toruniu lub gdzie kolwiek. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi