Luca Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Nieeee, no kurde, przecież wiesz o co mi chodzi... No nie wierzę...pozdrNo chba. Wszystko to i tak pikuś przy trudzie jaki trzeba włożyć by cię puszki nie rozjechały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) No chba. Wszystko to i tak pikuś przy trudzie jaki trzeba włożyć by cię puszki nie rozjechały.Nie dramatyzuj nie jest tak źle. Od dwóch tygodni jeżdże wyłącznie motocyklem a dziś przyjechałem pociągiem i potrącił mnie samochód, kiedy przechodziłem ulicę na pasach. I co jest bardziej niebezpieczne? :flesje: pozdr Edytowane 31 Maja 2007 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Nie dramatyzuj nie jest tak źle. Od dwóch tygodni jeżdże wyłącznie motocyklem a dziś przyjechałem pociągiem i potrącił mnie samochód, kiedy przechodziłem ulicę na pasach. I co jest bardziej niebezpieczne? :biggrin: pozdrZ tego wynika, że pociąg :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Z tego wynika, że pociąg :flesje:No właśnie.... :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi