wiktor_krakow Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Szukam właścicieli takiego oto wynalazku z którego jestem wielce zadowolony.Może podzielimy się tutaj naszymi spostrzeżenimi i poglądami na temat tego modelu.Mój to rocznik 85 sprowadzony ze szwajcari i tam też tuningowany przez serwis hondy.Cała góra a więc i tłok poszły z modelu R, uzyskano 715ccm, troche ciężko pali trzeba naprawde rozbujać się na dekompresatorze ale później chodzi bez zarzutu. Wzrost mocy szacowany jest na 70KM, ale jakoś tego nie czuje, sam oceniam na jakieś 10-15%, natomiast moment jest naprawde wspaniały.Do szczęścia brakuje mi jakiegoś dobrego wydechu, może macie doświadczenie z czymś co przyniesie nie tylko decybele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 70 konia troche mi sie wierzyć nie che poka fotki Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Co do wydechu to Kupuj monti 350zl a wydech swietny!!!! lekii poprostu dobry choc przy glebach lubi sie giąć(jak wiekszosc zreszta) tez jestem przed zmiana wygaru i wlasnie kupuje monti.pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 dekompresator?Palisz na kopa?Też miałem xl-ke(do zeszłego tygodnia) 600LM z 85' (bak o poj. 28l bodajże). Paliłem z rozrusznika, dekompresatora więc nie używałem. Ogólnie sprzęt bardzo solidny i bardzo ciężki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Witam.Tutaj jest stronka o xl, http://www.xl600.go.pl/ lektura, która napewno sie przyda, mi też się przydawała jak posiadałem xl :) Jeśli chodzi o xl to fajne sprzęty, jak ktoś o silnik dbał to śmigał i śmigał. Ja na swoją nienarzekałem. Pozdrowionka :D Edytowane 1 Czerwca 2007 przez crossman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi