mati kmx125 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 5 litrów to trosze przesadziłes :) Mi moja dama pali na 100 km cały bak. Mowie o jezdzie po terenie i to dos sporym 1 2 3 i czasami 4 wchodzi. ;)SPRAWA JEST PROSTA TRAKTUJESZ SPRZET DELIKATNIE TO PALI CI JAK SKUTER A JAK CHCESZ ZJECHAC W TEREN TO SKUTER ZAMIENIA SIE W CZOLG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 SPRAWA JEST PROSTA TRAKTUJESZ SPRZET DELIKATNIE TO PALI CI JAK SKUTER A JAK CHCESZ ZJECHAC W TEREN TO SKUTER ZAMIENIA SIE W CZOLG :icon_mrgreen: na początku palił 5l teraz pali jakieś 7l - kwestia ogarnięcia sprzętu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucha12 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ladna maszynka ;] Gratuluje zakupu na mnie niestety takie sprzet to za duze :icon_biggrin: ledwo dosięgam stupek w yamaha wr 250 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Grucha ja w twoim wieku(zabrzmiało jakbym miał z 60 dych na karku :D ) to zajezdzałem wski z kumplem a szczytem mocy dla mnie wtedy była mz cross i bałem sie tej maszyny :) :D Sam chętnie zrobiłbym nie jednarundke taką maszyną ,musze w koncu przesiąść sie na coś lzejszegoooo POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Enduro Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Fajny motorek, może sie kiedyś spotkamy w terenie, rzadko bo rzadko ale czasem zapedzę się gdzieś pod Jaworzno (jak bedzie palic przy ostrej jeździe 7 to bedzie super; mi spalanie nie spada poniżej 10 :biggrin: ) Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Johny Enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) CO do spalanie okolo to okolo 7 litrow poniewaz mi tez na poczatku przy spokojnej jezdzie spala okolo 5 .Ale jak sie troche bawilem na drodze to z baku zaczelo szybko ubywac ;d Co to wiezienia motocykla w samochodzie ja swoja przywiozlem w Oplu Corsie B :buttrock: i tez wszedl :D Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Mario_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Co to wiezienia auta w samochodzie ja swoja przywiozlem w Oplu Corsie B Chciales zapewno napisac motocykla w samochodzie :)) Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Tak sorry pomylilem sie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi