dormarcia Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Potrzebna grupa Krwi ORh- http://img405.imageshack.us/my.php?image=k...aolenki1cp1.jpg Pomóżcie, oddajcie.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Kurcze szkoda ze wczesniej nie wiedziałem bo mam dokładnie taką samą grupe i Rh ale niestety oddałem 5 dni temu, wiec jesli bedzie nadal potrzebna to za 2 miechy to moge oddać . pozdro Edytowane 29 Maja 2007 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 ja byłem z kolegą i koleżanką z pracy....po raz pierwszy w zyciu...ale sie udało ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi