EnduroMax Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 z tego co wiem to Wr250x ma być wylajtowioną wersją. Taka bardziej do turystyki, ale przy tym lekka, niezawodna no i zdecydowanie tańsza :icon_rolleyes: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Jak dla mnie to wsyzstko takie podobne do siebie :] zmienic plastiki z zoltych na czerwone i juz bedzie hondziak [; a tak na powaznie ciekawy jestem co tam dodali do ramy wr'ki ze taka cienka sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 przód WR'ki wygląda jak DT 50;/ ogólnie ta WR nie wyglada jak hard enduro tylko jak coś lajtowego typu DT;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 To nie jest nowa WR ! to taka inna wersja na drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) I wszystko oprocz Kawy na wtrysku. RIP gazniki. Edytowane 31 Maja 2007 przez marccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi