zulus Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 mam wrzenie ze sie nie rozumiemy.poprosty kiedy nagle zlapie klamke od przedniego kola to poprostu kierownic zkreca.nie mowie ze jest tak ciagle ale tylko podczas awaryjnego hamowania.a moze to wina opony?chociaz nie jest lysa. Chyba jednak się rozumiemy. Wcześniej miałem draga teraz VL-ka i nie było "twoich" objawów. Naciskasz klamkę, obciążenie idzie na lagi, więc na moje (i chyba nie tylko) tam trzeba szukać przyczyny. We własnym zakresie możesz zlać z nich olej - sprawdź czy tyle samo zleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 moze kupiles przekoszony motocyckl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A może łożysko główki ramy jest do wymiany, kiedyś mi jakiś mechanik to tłumaczył że motor może sie tak zachowywać i ściągać na lewo albo na prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Miałem ten sam problem ale przy Hondzie CBR 1000 F i przez takie coś zaliczyłem glebe , a co najgorsze to była ostatnia jazda gdzyż po motocykl jechał juz kupiec po nią. Mogło to byc przyczyną łożyska główki ramy kópiłem ją ale jej nie założyłem zrobił to sobie później nowy właśćiciel i co mówił nie narzeka .U mnie motocykl normalnie śćinało go na prawą strone rzecz nie doopanowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) Mam pytanie do panow i pan intruzowcow. Szukalem na forum, ale rownie dobrze moglbym szukac igly w tylku slonia.. :rolleyes: Chodzi mi o wersje intrudera 1500LC z 2005r. Czy ma ona tak jak stare modele atrape baku i wlew paliwa pod siedzeniem? Zalezy mi na w miare szybkiej odpowiedzi. Z góry dziekuje :) :bigrazz: ps. Czy jest to jednostka jeszcze na gaźniku czy już na wtrysku? Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez Włoszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariosta Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Model z 2005 roku jest oznaczony jako C-90 lub C-1500 i dalej ma atrapę baku a wlew nie pod siedzeniem tylko pod licznikiem na baku. (Taka otwierana klapka) A zapomniałem - jest na wtrysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Przerabiał ktoś wydechy w Volusi 800 '02? Czy jest jakiś sposób na poprawę głośności i jakości dźwięku? Kolega ma dylemat, ponieważ ma oryginalny tłumik prawie nie używany i założonego jakiegoś 'no name" i go zaczyna denerwować, ale znów oryginał jest dla niego za cichy... Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Widać ze sezon bo na forum pustka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Widać ze sezon bo na forum pustka :biggrin: Ajtam zaraz pustka :biggrin: Ale coś w tym jest - pare setek dzisiaj wykręcone - pewnie jak większość w taką pogodę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 i po sezonie a tu dalej pusto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 I jak Panowie "Intruzowcy" sezon zaczęty czy nie bo jakoś umarło to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 I jak Panowie "Intruzowcy" sezon zaczęty czy nie bo jakoś umarło to forum Teraz dopiero umrze jak wszyscy sezon zaczną :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 wszyscy siedzą na intruderpolska ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 wszyscy siedzą na intruderpolska ;-) a to też prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damaged_Lady Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Czasem też tu zaglądam ale szczerze mówiąc tak jak inni intruzomaniacy częściej zaglądam na IntruderPolska. Większe podniecenie bo idzie wiosna i zbliża sie Intruzownia. Mój Intruz stoi jeszcze w garażu, ale ma towarzystwo więc pewnie nie czuje całkiem samotności. Jak dobrze w wolnej chwili zejść do garażu i posiedzieć na nim, pościskać manetki, objąć udami bak, wyciągnąć nogi i uwiesić sie na bajecznie szerokiej kierownicy. Wspomnienia wracają... Pozdrawiam intruzkowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi