Kunin Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 a mój problem sie rozwiazał , usterka to niełączacy bezpiecznik <ściana> :| i przezto raz był prad a raz nie teraz wszystko gra :P ale mimo to myśle ze temat sie przydał :notworthy: Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 No po wlaniu kwasu (a wlasciwie roztworu wodnego kwasu) miernik pokazuje juz jakies napiecie. Warto jednak podladowac aku malym pradem. Przynajmniej tak mialem w instrukcji.A jak przegazujesz?? Moze masz cos nie tak z ladowaniem?jak wchodzi na wyskokie obroty to swiatlo nawet przygasa. Jak juz mowilem znajomy tlumaczyl instrukcje i powiedzial mi ze trzeba woda demineralizowana. Ja nie zna,m angielskiego a instrukcja w takim jezyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 jak wchodzi na wyskokie obroty to swiatlo nawet przygasa. Jak juz mowilem znajomy tlumaczyl instrukcje i powiedzial mi ze trzeba woda demineralizowana. Ja nie zna,m angielskiego a instrukcja w takim jezyku.To co Ty masz ładowanie ujemne? :icon_arrow: Nie znam sie na elektryce ale na bank cos masz zje*ane :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ciekawie masz... A co do aku to może żelowy kupiłeś i dlatego nie masz otworków na dolewki? Ja taki kupiłem i jestem bardzo zadowolony (w Suzuki też mam żelowy i spisuje się rewelacyjnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi