mati kmx125 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 mam pytanie oplaca sie kupowac jakis sportowy wydech do wyczynowej sety? daje on jakoms moc zmienia sie dzwiek ;) jak tak to piszcie o konkretnych modelach dzieki pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Witam.Wszystko zamontowane-Monti gada ciekawie-zamontowałem kolanko z mazdy:)) ,dałem do ocynkowania kolektor +kolanko i obejme -ZDJECIA tu http://bikepics.com/pictures/940546/ :) Testowane juz na torze i wszystko pięknie trzyma -3 gleby były na torzei poki co cały:))),a dzwięk PIEKNY,basowy :banghead: POZDROO Edytowane 25 Czerwca 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Tez wyslalem o zmianie wydechu w XTZ 660 na allegro znalazelm cos takiego : http://www.allegro.pl/item207950650_sporto...duro_sport.html Czy nie spowoduje spadku mocy i nie trzeba bedzie gazniki ustawiac. Nie wiem tez czy bedzie pasowac bo ten w porownaniu z moim oryginalnym jest bardzo maly. Co o tym myslicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja jestem swierzo po zmianie wydechu-za monti dałem 350zl:)) i zadnych problemow nie ma ,wręcz moto lepiej sie zbiera i wkręca,jedynie jak ci bedzie strzelac to zwiekszasz poziom paliwa i git.Choću mnie nic nie trzeba było zmieniac. Ten wygar z linku kosztuje 380 za ta cene juz kupisz monti tylko ze bez kolanka a tu masz z kolankiem ale ja bym tego nie brał nie wiadomo co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Jak to nie wiadomo co to? Firma jest dobra oby tylko pasował :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Widzialem wiele xtz-tek wlasnie z tym wydechem takze pomyślałem ze to moze byc to. najlepiej bylo by gdyby ktos kto ma XTZ ze zmienionym tlumikiem wypowiedzial sie. Chlop zreszta napisal cena do negocjacji, kupowalbym poza allegro takze ok 20 od razu opdada z racji prowizji.mysle ze w miare dobrze by sprzedal. Tylko nie wiem czy to warte tych pieniedzy i CZY BEDZIE PASOWAC . Da sie to jakos sprawdzic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Mackon, skąd masz obejme? robiłes sam czy kupiłes Gebels, myęsle że kolanko nie będzie pasowało bo każde jest zakonczone pod innym kątem i po założeniu może sie okazać że np. sterczy w bok i w dół :D własnie koncze zakładać akrapa do XR-y i powiem że uciąłem kolanko ze starego tłumika ... masakrycznie dużo roboty, cięcie, spawanie, przycinanie żeby tłumik był zamocowany tak żeby nie zaczepiał o koło i nie sterczał dziwnie :icon_twisted: przynajmniej u mnie w xr gdzie kolanko nie wchodziło w sam srodek tłumika tylko z boku na dole Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Mackon, skąd masz obejme? robiłes sam czy kupiłesObejma-jest od malucha a konkretnie za 4zł obejma spod zbiornika paliwa-tylko skrocona i spawnięta i ocynkowana wraz z resztą:)) co do GEBELSA -na bank to kolanko nie spasuje i trzeba będzie przerabiać -skrocic i spawnać. Co do sprawdzenia to jedynie spytac gościa z alegro o długośc tłumika i kolanka i o srednicach. O ile nie trzeba będzie naginac.Ale ja raz jeszcze pisze ze warto i nie ma sie co martwić ze zmianą wygaru-jesli beda problemy to co najwyzej podnieśc poziom paliwa jak będą strzały- to tylko wymiana koncowki :lalag: :banghead: Edytowane 26 Czerwca 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dzieki za pomoc , jeszcze chwilke poczekam ,narazie kupuje stelarz pod kufry, a tlumik bedzie moim nastepnym wydatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nie ma sprawy.Kupuj ten wydech pozdroo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tez bym chetnie kupil jakas przelotowke ale boje sie ze bedzie za glosna, a mam poje.... sasiadow :crossy: A czy moge poprostu przewiercic pare dziur w orginalnym tlumiku, ale nie wybebeszac go calego. CHodzi o XT 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja bym sie w wiercenie dziur nie bawił :crossy: - spadnie ci kompresja,a koncowke z wydechu oryginalnego masz odkręconą?jak nie to odkręć będzie troche głosniej.Pozdroo :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 KOncowke tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Na koncu wydechu jest(przynajmniej w moim xt było rok 1994)Piszczek rurka krotka na koncu wydechu i była mała śrubka -odkręcasz tąśrubke i wyciągasz ten piszczek.Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gestfeind Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Cześć, mógłbyś nagrać dźwięk tego tłumika? Ile waży? Chodzi mi o tego moti. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi