hubertmtx Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 A mi sie jednak wydaje że jc22 to chyba początek nr ramy każdej nsr (kocie oczy) Co do stanu to tłumnik cdi masz odblokowane gaźnik zobacz Reszta ok Ale na moim miejscu profilaktycznie wymienił bym tłok, bo nie raczej nie był wymieniany a przebieg masz AUTENTYCZNY wiec przy 13000 powinien być już zmieniony A z tym że jc22 nie była blokowana na cdi to też nie prawda bo ta np miała black box I zbieraj na opone do przodu..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 gratulacje, marzenie z młodości, kocie oczka :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 hmm a czemu mam już zbierać na oponke do przodu ?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 hmm a czemu mam już zbierać na oponke do przodu ?:icon_razz: Lekko łysieje :icon_exclaim:A sprzęcior na prawda fajowy, tylko pozazdrościć. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Fajna maszynka myslałem nad taka ale skończyło się na kupnie innej maszyny... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 noo troszku łysawa jak będe na Oldtimerze to porozglądam sie za jakimiś dunlopkami :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 A mbx to masz 80/50 czy jakiego masz?? Gratuluje motorku....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Mbx ni e jest rejestrowany sprowadzony jest :) Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Również gratuluje sprzęta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ładny sprzęt, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi