Piotrek Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Witam serdecznie, Mam do zaproponowania ciekawą imprezę, która odbędzie się w dniach 1-3 czerwiec w Kuniowie kolo Kluczborka. Główną atrakcją bęzie wyśćig drezyn ręcznych na torach równoległych. Z resztą co ja będę pisał, tu jest wszystko Wszystkie dochody z tej imprezy zostaną przekazane na HOSPICJUM dla dzieci w Opolu. Mam nadzieję, ze motocykliści potrafią siędobrze zabawić,a przy okazji wesprzeć najmłodszych. Tak w gwoli ścisłości nie jest to zlot motocyklowy, tylko bardzo interesująca impreza (wyscigi drezyn), a najważniejsze jest to, że chore dzieci otrzymają pomoc. Pozdrawiam i liczę na Wasz odzew :-) UPDATE:Impreza jest organizowana przez Stowarzyszenie Kolejarzy i Sympatyków Węzła Kluczbork z Siedzibą w Kuniowie pod honorowym patronatem ministra transportu Edytowane 26 Maja 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 jeszcze jeden apdejt: popraw błąd ortograficzny w temacie, bo kiepsko wygląda takie zaproszeniejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 kurna c mi się w klawie zacina :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi