kempin Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 cześć nie kojarze tego GSXra :icon_rolleyes: GSXR byl dwa lata temu rzadko jezdzilem bo "ciagle coś" i szybko sie go pozbyłem ;) hehe bartez to tak jak u ciebie zawsze coś krzywa laga, cieknący bak, olej na butach :icon_razz: itp. ech te Suzuki Ps. Suchy GSXR w CT to za wiele nie pośmigasz bo tam jest melina :flesje: ciągle chleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ty sie odpiapierkuj od Suzuki, przynajmniej jakos to jeździ a nie popierdółka HUJnet 900 :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy GSXR Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Hola hola, Suzi szła jak guupia :)i miło ją wspominam :Dco do chlania to nie bede sie wyróżniał bo za barem troche pracuje a wiadomo ze do czegos to zobaowiazuje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witaj Suchy! Moto ciekawe,ale muza w filmiku pierwsza klasa. Wiechu to,że masz teraz wszyty esperal nie uprawnia Cię do prawienia morałów,w CT melina???? never!!! tu same porządne dziewczyny i chopaki mieszkają. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witaj Suchy! Moto ciekawe,ale muza w filmiku pierwsza klasa. Wiechu to,że masz teraz wszyty esperal nie uprawnia Cię do prawienia morałów,w CT melina???? never!!! tu same porządne dziewczyny i chopaki mieszkają. :biggrin: Troszkę spóźniona ale ... Witam wszystkich :icon_rolleyes: Mądrze prawisz Magdaleno :notworthy: , musiał sobie chłopak wszyć bo nie mógł by aktywnie uczestniczyć w sezonie :icon_mrgreen: ... Szkoda że Cię Wiesławie nie nagrałam na tych wszystkich imprezach okolicznościowych ojjj szkoda, inaczej byś pisał jak byś pamiętał co się tam działo, oczywiście z TWOIM :bigrazz: udziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Mądrze prawisz Magdaleno :notworthy: , musiał sobie chłopak wszyć bo nie mógł by aktywnie uczestniczyć w sezonie :icon_mrgreen: ... Szkoda że Cię Wiesławie nie nagrałam na tych wszystkich imprezach okolicznościowych ojjj szkoda, inaczej byś pisał jak byś pamiętał co się tam działo, oczywiście z TWOIM :bigrazz: udziałem No patrz odezwała się druga co za kołnierz nie wylewa :icon_razz: Tobie to już wszycie tabletki nawet nie pomoże :buttrock:........ a doszły mnie znowu słuchy ,że dałaś nieźle w palnik ostatnio na spotkaniu :clap: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GÓRA Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Siema wszystkim. Śmigam suzuki rm 125 są jacyś crossowcy na forum? Chętnie bym pośmigał. Mieszkam 8 km od Torunia wylot na Bydzie w stronę Przysieka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
test1uci Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam,Posiadam własny motocykl od miesiąca, choć pół roku temu przeprowadziłem się do Brodnicy, to będę śmigał czasem po Toruniu, więc już teraz pozdrawiam wszystkich z trn i okolic i mam nadzieję, że będzie jakaś okazja pojeździć razem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 No hej :) Ktoś tu czasami zagląda? Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 No hej :) Ktoś tu czasami zagląda? Zagląda zagląda.Tylko każdy jeździ .... wirtualnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 No ja dziś też troszkę jeździłem niestety solo :( mam nadzieję, że za tydzień się to zmieni. Imieniny miałem chyba w styczniu no ale postawić mogę więc kiedy się widzimy :D ? Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Imieniny miałem chyba w styczniu no ale postawić mogę więc kiedy się widzimy :D ? Z tym stawianiem to lepiej uważaj bo znaczna część jest tutaj prawie alkoholikami więc na jednym piwku się nie skończy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 No wiesz na jedno piwko to nie warto wychodzić :P Także licze się z tym, że będzie grubo :) Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Witaj Seb! to kiedy stawiasz zaległą imieninową? ps.nie słuchaj Kempina bo on ma wszyty esperal dlatego tak innym zazdraszcza. Edytowane 20 Czerwca 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 W tygodniu nie bardzo ponieważ w pracy dużo autkiem się poruszam dlatego wolał bym piątek lub sobotę. Chociaż z tego co wiem teraz jakiś długi weekend się szykuje więc od środy możemy zacząć :D Kwestia gdzie i kiedy? Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi