Wyatt Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 Szukam wszelkich info na temat Hondy CB400T '80.To pilne pownieważ mam zamiar kupić cos takiego w ciagu najblizszych dni.PozdrawiamRafał B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 No, no gratulacje :D Świat się wali, Rafał i Marian przesiadają się na japonię :D;)Oczywiście rozejrzę się i jak coś znajdę to dam znać. A jak już kupisz sprzęta to koniecznie się pochwal i wrzuć jakieś fotki!Powodzenia!Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 Świat się wali' date=' Rafał i Marian przesiadają się na japonię :D;) Pozdro.[/quote'] Ukasz ja tez sie dziwie ,ale wiesz ludzie sie zmieniaja.Rafał jak kupisz to pochwalic sie musisz w realu nowym nabytkiem.Co zrobisz z Czeska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=14988A tereraz prośba odemnie - piszcie coś o tym sprzęcie i o CB450S - sam mam ochote na to się przesiąść (tylko jeszcze na kase czekam ze sprzedaży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 9 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 Dzięki :DSam już nie wiem...CZ zawsze bedzie na pierwszym miejscu i nie pozbywam sie jej.PozdrawiamRafał B P.S. Jak kupie to sie pochwale :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 11 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2003 Witam.Ja miałem kupować CeBeka 400. niestety stan okazał się gorszy niż pisany w gazecie, ale teraz to norma :? W każdym razie wiem, że owe sprzęty są wytrzymałe i przyjemne do jazdy solo. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 11 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2003 cb400t - poczatek lat 80. - ile kosztuje?Widziałem podobno w idealnym stanie ze 4.5tyś zł.Pozdr.Rafał B P.S. I jeszcze jendo. Jak wygląda sprawa z częściami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 11 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2003 Rafał na allegro jest CB4450s 1986, która jest patrząc tylko na zdjęcia bardziej zaawansowana technicznie za 4200zł czyli CB400 wyjdzie coś ok 3700 może mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 11 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2003 No właśnie.Pisząc 4,5tyś miałem na myśli cb400t z allegro. Stan niby super ale tak wynika na razie tylko ze zdjęć i rozmowy telefonicznej. Ogólnie jest to cena dosyć wysoka jak na ten rocznik z tym, że podobno jest bardzo dobrze utrzymany i nie wymaga rzadnego wkładu.Silnik, jak zapewnia właściciel nie był jeszcze rozbierany a ma przejechane ponoć tylko 32000km. Pozdr. i dzięki ! :)Rafał P.S.Jest różnica w cenie między cb400t a cb400n (różni się stylistyką).Poza tym nie wiem czym różni się cb400t od cm400t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 Z tego co wyczytałem to były dwie wersje 400N - normalna (43HP) i blokowana (27HP) a 400T normalnie miała 27HPHP-moc w KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 to moze zainteresujesz sie moja ? jest nowsza . pomysl o tym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 a który to rocznik i jaki stan ? - BTW zamieść info w wątku "sprzedam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 15 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2003 no wiec jest to rok 89przebieg 35 000stan dobry - do jazdy , kolor bialy z czerwona kanapa i czerwona rama http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album....php?pic_id=124jakby co to wiecej na gg 3948811 i pozniej moge wyslac wiecej fotek zwlaszcza ze ta jest fatalna :)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 20 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 Dzieki!Temat jak dla mnie już mniej aktualny ponieważ kupiłem...ale nie CB400T albo N a Suzuki GS500 :()i jak na razie jestem baaardzo zadowolony (nie chce za duzo sie rozpisywac zeby nie przechwalic)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad11 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam Wszystkich!Szukam informacji na temat motocykla Honda CB400 Super Four.Nie udało mi się znaleźć wiele - w polskim internecie nie ma tego za dużo...Może ktos z was ma taki motocykl? Z tego co wiem nie ma u nas ich dużo, ale są sprowadzone sztuki. Będę wdzięczny jeśli ktoś się podzieli wrażeniami jeśli miał kontakt z tym motocyklem, ew za jakieś linki jeśli znacie... Chciałbym wiedzieć czy jest osiągalny i czy warto kupić go u nas, albo czy da się go sprowadzić?Jak się sprwuje, bo ma chyba dość wysilony silnik?I czy jeździ tak jak wygląda :notworthy:No i ile takie moto przy tym spali i jak z częściami? Dzięki z góryPozdrawiam ps. photo --> http://img376.imageshack.us/img376/7725/ph01kp0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi