W-max Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Miałem okazje siedzieć w Smarcie roadster i zrobił na mnie duże mrażenie. Malutkie autko spostowe przypominające małe autka angielkie (chćby nowoczesny Lotus Elan). Niestety nie wiem nic o osiągach, dr.Big jeśli masz jakieś dane to zarzuć na forum. Mam nadzieję że pojawi się kilka tych maluchów na drogach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Moze ta strona(po polsku) pomoze Ci dalej: http://www.smart.de/-snm-0135155096-106968...l/pl/smart/home PS. Wydaje mi sie ze BMW wstrzymalo produkcje C1 juz rok temu. Ale teraz na pewno wyprzedaje nadwyzki tego modelu o 35% taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafer Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 co do Bmw to nie dziwie sie ze maja zamiar wycofac go zprodukcji za te cene to walałbym juz sobie kupic jakiegos porzednego chopera.A do tego ten wyglad :woot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 ja nie siedziałem w roadstarze bo się bałem że jak już wejde to nie wyjde- małe to jest straszliwie :? a co do C1 to fajnie wyglądałby jakiś turystyk bmw z dachem...wieloryb z garbem ciekawe ciekawe... nie ma to jednak jak MOTOCYKLE 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 18 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2003 Nie bardzo mi się podoba - to prawda nie ma to jak motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 19 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 Co do smarta to widzialem ostatnio w gazecie zdjecia prototypow jakies malej Skody w stylu smarta. Wygladalo to super ale pisali ze nie wejdzie to do produkcji i zostana tylko prototypy. Moze uda mi sie znalezc jakies zdjecia tego autka. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi