Michałek1992 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 NO NO SUPER SPRZET GRATKI :D) P.S. ILE DAŁES?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Fajna sprawa taki Quad, gratulacje, napisz coś o osiągach Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) NO NO SUPER SPRZET GRATKI :)) P.S. ILE DAŁES?? Ile dałem to sie nie będe chwalił bo nie lubie :wink: Fajna sprawa taki Quad, gratulacje, napisz coś o osiągach Kawasaki KFX 700 V-forceSilnik V2,pojemność 700cm,moc 50KM,momęt obrotowy 60NM,waga234kg,prędkość max 140km. :buttrock: Na dwa koła rwie jak szlony :banghead: Edytowane 24 Maja 2007 przez siwydr Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Fajna kawa ! .Moi kumple mają dwie takie sztuki rok 2007 tylko że po tuningu,pomarańczowe,fajna sprawa.PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 hej własnie dlatego pytałem sie o osiągi bo byłem pod wrażeniem jak to jedzie, jak koles koło polibudy ruszył tym pomarańczowym potworem spod świateł to mnie troche zatkało..... jeszcze takiego quada nie widziałem co by sie tak zbieral. podro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 niezły wypas :lalag: nie ukrywajmy..... kazdy by chcial takiego miec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frayer007 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ja się będę chwalił, że widziałem gratkiego Quada... "Prawie" jak 110-ka mojego brata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi