Gość pawelmoto2 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Lekka przesada to to, że dzisiaj właśnie 1,5 godziny temu zostałem potrącony na pasach przez panienkę w Escorcie. ;) Nic się nie stało, urwałem jej lusterko i trochę kuleję.A mówią, że to na motocyklu jest niebezpiecznie pozdr a wchodzac na przejscie zachowales szczegolna ostroznosc, wlaziles na czerwonym, miales wlaczone swiatla, byles trzezwy hahahhahah i przede wszystkim czy wszedles na przejscie z dozwolona predkoscia hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 a wchodzac na przejscie zachowales szczegolna ostroznosc, wlaziles na czerwonym, miales wlaczone swiatla, byles trzezwy hahahhahah i przede wszystkim czy wszedles na przejscie z dozwolona predkoscia hahahahNo...eeee.... tego.... świateł nie miałem :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja wczoraj jechalem z kolezanka, ktora odebrala prawko ostatnio i zaczela jezdzic samochodem (zdala za 1 razem) to co wyprawiala na drodze przyprawialo mnie o gesia skorke o_O Bylem przeciwny zielonym listkom ale teraz zmienilem zdanie... A zeby bylo wszystko jasne to sugeruje zeby kobiety zamiast listka przyklejaly zielone cycki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi