Arni22222 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 maskara jak domnie koles przyjechal po kupno motoru i chcial sie przejchac to dal mi kase do reki i dopiero jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Fart też, że trafili na kobietęI co z tego szowinisto jeden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Radek, nie wiedziałem, że walczysz o prawa kobiet :eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Znalazlem takie cos:http://moto.allegro.pl/item201306059_zbior...dy_f4_2005.html moze to graty z tej cebry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Mój znajomy miał 2 przypadki z takimi skurwesynami jeden przyjechał poogladac to znajomy siadł z nim na przejazdzke i ten zepchną go z motoru i zwiał a drugi przypadek podobny tylko przy około 100 km/h skurwesyn zacza wymachiwac łokciami chciał kumpla zepchnac z motoru wkoncu udało mu sie zjajomy spadł z motoru a ten je*any skurwesyn wypierdolił w drzewo (śmierc na miejscu) qumpel przezył dlatego uwazajcie jak sprzedajecie motory Edytowane 13 Czerwca 2007 przez piotrek2345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mój znajomy miał 2 przypadki z takimi skurwesynami jeden przyjechał poogladac to znajomy siadł z nim na przejazdzke i ten zepchną go z motoru i zwiał a drugi przypadek podobny tylko przy około 100 km/h skurwesyn zacza wymachiwac łokciami chciał kumpla zepchnac z motoru wkoncu udało mu sie zjajomy spadł z motoru a ten je*any skurwesyn wypierdolił w drzewo (śmierc na miejscu) qumpel przezył dlatego uwazajcie jak sprzedajecie motory o ja pie.... co za koles .... ale dostal kare .... jakie czuby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 no nie ma innej opcji jak wziąsc kase do reki i dopiero dawac przejechac sie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Dobra dobra, bez offtopow "a moj kolega to i tamto". wertowac allegro, otomoto, dizmar i inne moto gazety co by wspomoc dziewczynie. Graty powinny, a nawet musza wyplynac. FAT, masz jakies dokladne zdjecia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jak już to mamy równo uprawnienie...I jak się sprzedaje jakiś pojazd to albo nie ma przejażdzki albo jest z tym, że zostawia się tyle kasy ile sobie sprzedający zaśpiewa. A kradzież to nie jedyna rzecz, która może spotkać sprzedającego gdy ten nie weźmie pieniędzy - znany mi jest przypadek zajechania mercedesa (beczka, to było już dość dawno). Gość przyjechał pooglądać, przejażdzka oczywiście bez zastawu pieniężnego, 3 km i po sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Mój znajomy miał 2 przypadki z takimi skurwesynami jeden przyjechał poogladac to znajomy siadł z nim na przejazdzke i ten zepchną go z motoru i zwiał a drugi przypadek podobny tylko przy około 100 km/h skurwesyn zacza wymachiwac łokciami chciał kumpla zepchnac z motoru wkoncu udało mu sie zjajomy spadł z motoru a ten je*any skurwesyn wypierdolił w drzewo (śmierc na miejscu) qumpel przezył dlatego uwazajcie jak sprzedajecie motory Makabryczne przeżycie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi