DYZIO DRAGON Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Kolega ostatnio kupił GS 600 ściga i zastanawiam się nad czymś szybszym ale nie wiem czy sprawi mi to przyjemność i mojej żonie. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Masz chłopie poważny problem. Nie tylko z kasą ale i z decyzją czego naprawdę chcesz. Może uzgodnij to najpierw z żonką, co by wam pasowało. Określcie swoje potrzeby i znajdźcie swój styl. Scigacz, adrenalina i widok asfaltu przed sobą czy też pyr, pyr, pyr (bywają też nawet dość szybkie) i ładne widoczki po bokach drogi. Za dychę zeta zapomnij o dużym chopperze, choć są jeszcze kredyty.Na razie to widzę, że u Ciebie, (bez obrazy) kończy się na chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 taa dyzio cosik ci dlugo idzie kupno tego sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi