zbyhu Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Czolem! A ja tam do WSKi leje bezolowiowa 95 - najtaniej :). No i Mixol. Gdzies czytalem na temat lania super wyskokowych olejow do dwusuwow staszego typu, takich jak MZ, WSK, SHL itd, ze nie ma to zadngo sensu i w 100% sie pod tym podpisuje :).Tylko po postach w tym watku zaczynam sie zastanawiac, czy nie powinienem lac Universala 95... Choc z tego co wiem, jest to calkowicie bez znaczenia w przypadku mojego motorka...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 Czolem!Choc z tego co wiem' date=' jest to calkowicie bez znaczenia w przypadku mojego motorka...Pozdrawiam[/quote'] Racja. Ale zawsze lepiej lać (pozornie) lepsze zwłaszcza, że różnica w cenie niewielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 roznica w cenie ???? u mnie nie ma zadnej a i tak leje U95. Lalbym Pb98 jesli byloby to dedykowane do mojej jawki, a nie jest i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi